I LUFTEN!!!

NU ÄR HAN I LUFTEN PÅ VÄG HEM EFTER 6 ÅR I USA!    VI LÄNGTAR SÅÅÅ MYCKET!!      ÄNTLIGEN KOMMER HAN ATT FINNAS PÅ SVENSK MARK. JAG SER REDAN FRAM EMOT ATT KUNNA BESÖKA HONOM OCH STOREBRODERN I STOCKHOLM.

ROLAND HÄMTAR LA-SONEN I OSLO I KVÄLL.

Stilla morgon har jag, Roland o Jazz är ute i skogen på jakt (utan vapen än så länge). Nu har regnet slutat verkar det som. Solen skiner och dimmorna dansar neröver ängarna mot Liane. Vi grillade igår kväll på altanen med vännerna i Hol. Det första umgänget på en hel vecka.  (Nja inte riktigt, vi grillade ju i torsdags i regnet hos tyska gäster och var i Fågelvik på möte i tisdags, fast det räknas inte på nåt sätt)

Jag har ju varit i stort sett medvetslös av trötthet varje dag, sovit en stund efter jobbet och sen gått ut i skogen.  Men nu är det helg och ledigt och jag ska göra i ordning gästrummet.

Kommentarer
Postat av: Marie

Stort grattis ;-))!!! Mina flickor var uppe i luften igår och det var faktiskt inte helt roligt efter den hemska flygplansolyckan...jag blir så orolig när jag hör sådant (tyvärr)...

Postat av: Nina

Vad härligt!

2008-08-23 @ 08:45:18
URL: http://ninajohangarden.blogg.se/
Postat av: Rutan

Man blir alldeles salig när man står och väntar på flygplatsen och där kommer ens unge, välbehållen efter den långa bortavaron. Min son hade allt planerat för att flytta till Kina nu, men projektet han skulle jobba med blev inställt i sista stund, så nu är han ute efter ett annat utlandsjobb. Det är både roligt och en vånda för en mamma när de ska ut i världen.

2008-08-23 @ 11:53:01
URL: http://rutan.blogg.se/
Postat av: Åsa

Vad roligt att du får hem sonen, kan inte ha varit nå´t vidare att ha haft honom så långt borta och i så många år...

Ha dé!

2008-08-23 @ 12:05:29
URL: http://tantraffas.blogg.se/
Postat av: ingridkhilmerson

Måste vara skönt att ha alla i samma land, hoppas ni får en bra helg tillsammans innan han drar till storstan. grannen släppte sin hund i dag, hundfan fick upp ett spår och drev älgen till vår hästhage sen gick han hem!!Och finns det något jag är rädd för så är det älgar, jag har riktig älgfobi.Detta gör att något svamp plockande blir det inte för mig i dag, när jag vet att det finns en konung så nära, vet egentligen att de är där varje dag, men lyckas förtränga det ibland, men det blir svårt idag.

2008-08-23 @ 13:29:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback