En dag till...

stannar LA-sonen här hos oss innan han drar vidare till Stockholm. Det har varit besök hos mormor och farmor förstås och möten med en gammal god vän K.P.  Dessutom går det mycket tid till att packa upp alla lådor här i källaren, lådor som han ställde ner här för 6 år sedan när han flyttade till USA. Det är massor av saker och nu blir det två högar; en slänghög och en behållahög.

En hel del är förstås inte alls aktuellt att ha kvar, exempelvis gammal elektronik. Det märks verkligen nu hur mycket som har hänt på den fronten sedan han flyttade. Men det är en nostalgitripp på många sätt och det blir minnen som vi pratar om. Inte minst är det roligt att se gamla fina bilder som han gjorde då.

Hans stora intressen var och är bilder och musik. I bagaget från USA kommer också några gitarrer om jag inte är felunderrättad.

Jetlagen är marig och kommer för hans del att hålla i sig ett tag, det brukar den göra. Vet inte hur han ska orka upp idag på morgonen till kl 9. Fast han måste för då kommer en reporter från lokaltidningen NWT för att göra en intervju.

Det dataspel som sonen jobbat med i LA som lead artist (grafikansvarig ungefär)  i 3,5 år nu Mercenaries2, släpps i hela världen samtidigt nu den 31:a augusti. Det är ju ett spännande ögonblick med en hel del spektakulära inslag i LA. Det blir lite konstigt att inte vara där tror jag.

Kommentarer
Postat av: Sylvia

Då har du dataexpertis på nära håll ett tag. Det är inte dumt.

Postat av: Inga M

Sylvia: Hmm kanske inte direkt så som man tror. :-)

2008-08-27 @ 21:58:48
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback