Burger King, lite tjockare men träiga!


Nu är det mer konsumentvägledning: Jag har idag ätit glutenfri hamburgare på Burger King, mest för (det tvivelaktiga) nöjet att jämföra. Den är lite tjockare än Mac Donalds tror jag men bara obetydligt. Jag tog av det jättetjocka locket här också. Dessutom är hamburgaren  mycket träigare och trådigare i smaken. Mycket hamnar mellan tänder och ska sedan mödosamt dragas loss med konster och knep. Man kanske väver hamburgare numera? Nödproviant är en bättre beteckning än mat.

Kommentarer
Postat av: Gisan

Det ser inte särskilt smaskigt ut. Kramar...

Postat av: Hanneles paradis

Dom görs väl efter beställning, då kan man väl beställa dubbel eller extra stor?

2008-08-20 @ 13:12:33
URL: http://hannelesparadis.blogspot.com
Postat av: Cissi

De där hamburgarna ser lite klena ut..

Tur det är andra tillbehör med så man blir mätt. :o)

2008-08-20 @ 17:54:04
URL: http://cissilina.blogg.se/
Postat av: Inga M

Gisan: Exakt!Hannele: Jag har inte prövat med det, jag bara beställer en glutenfri hamburgare och då får jag den här. Får testa nästa gång med specialbeställning.

2008-08-20 @ 21:57:27
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Suss

Måste bara säga att jag lider med dig som måste äta det där eländet, fast jag skrev för att tipsa dig om Apotekets exellenta, extremt (blev mycket med ex där)smala, gröna tandpetare med liten krok. Jag är helt såld, man kommer in "överallt" och inga vävtrådar från hambisar blir kvar. Även min tandläkare är mycket nöjd över mitt nya beroende!!!

2008-08-20 @ 22:29:06
Postat av: Helena

Ja den såg ju verkligen inte bättre ut än den andra.

2008-08-20 @ 23:10:00
URL: http://gutta.blogg.se/
Postat av: Annaa M

Max hamburgare är väldigt mycket bättre än alla andra, men jag vet inte hur det är med gluten hos dem. I princip skulle det väl inte behöva vara gluten i hamburgare. Har man ju inte när man gör riktiga hamburgare hemma.Men hur är det med brödet? Finns det verkligen glutenfritt hamburgerbröd som är ätbart?

2008-08-21 @ 20:37:22
URL: http://annaamattsson.blogg.se/
Postat av: Inga M

Suss: Jag måste testa de här gröna tandpetarna genast. Hoppas Du har det bra med Din skolstart och allt annat. Kramar till Dig, en av mina godaste vänninor irl.Helena: Nej verkligen inteAnnaa: Jag egentligen är Mac Donalds glutenfria hamburgerbröd ätligt, fast lite segt så där. Men det är inte det som är problemet, det är den lilla tunna flisan hamburgare. Jag måste nu alltså testa Max. Det är nog inte gluten i några hamburgare, det handlar om brödet tror jag.

2008-08-21 @ 23:45:16
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback