Shopping i Karlstad...

image1763
blev det förra helgen när gubben var på något möte under dagen. Bilderna kommer här nu eftersom bloggen strejkade då. Jag hittade en sån här slippa - frysa- tröja till. Det finns en del fina koftor nu och då kan jag som är så frusen passa på att köpa.. Jag menar nu när jag inte kan köpa några andra kläder. Det är campingvarning på allt, säger allt.  Och ingen ser längre var XLNT -avdelningen börjar och slutar. Allt är jättestort. Men en kofta till blev det alltså och dessutom ett hängsmycke som syns här, rostfritt blankt. Gillar jag. Jag har aldrig varit guldtypen eller små pillriga - smycken- typen. Mer rejält så där om det ska va nåt alls.

image1764
Hela Bergviks köpcenter var fullt av provsmakning och presentation från närproduktion. Superbra och jag handlade förstås. Mycket bra initiativ.

image1765
Vi var en sväng ut till Lantmännens vårvisning på Alster. Det är ett årligen återkommande evenmang som vi brukar besöka. Gubben grubblar över en ny vedmaskin för det ska det bli nu. Den inköps i kollektiv tillsammans med 3 andra tror jag.

image1766
På kvällen hamnade vi här, middag på Borgvik vid Långserud - Grums så där ungefär. Det är en fascinerande plats, här är Kvarnen, numera restaurang.

image1767
Väggarna är metertjocka. Det måste de vara förr sas det då huset låg mitt i forsen.  Tjusigt och lite spöklikt är det här i alla fall. Vi hade en trevlig kväll tillsammans med så där 100 andra.

Kommentarer
Postat av: rut

Genom Borgvik har jag cyklat många gånger på väg mot Grums fast det var ett antal år sedan och ser väl helt annorlunda ut nu.

Postat av: Evis

Snygga kläder- Och man bör nog bunkra tunna koftor nu mens de finns.

2008-04-04 @ 19:06:06
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Inga Magnusson

Rut: Om det är något ställe som är sig likt så är det Borgvik. De gamla husen där vid Kvarnen finns kvar och en hel del av det andra också. Du skulle alla gånger känna igen Dig!

Evis: De tunna koftorna med lite insvängd midja gillar jag. Och de finns i läckra färger också.

2008-04-04 @ 22:23:51
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Mia

Snygg kofta och ett smycke som faller mig i smaken.

2008-04-04 @ 22:47:55
URL: http://miatankar.webblogg.se
Postat av: Trolda

Gillar också "rejäla" smycken! inget litet "nätt o sött" för min del!
Ditt nyinförskaffade är riktigt snyggt!=D

trolda - tjingeling!

2008-04-05 @ 17:32:49
URL: http://trolda.blogg.se
Postat av: Inga Magnusson

Mia: Tackar! Jag köpte ett till liknande idag lördag. Det är märket Fossil.

Trolda: Jag har haft svårt med smycken eftersom det söta och pillriga inte är min stil. Gillar de här stora rena grejerna. Det blev alltså ett till i samma stil idag.

2008-04-05 @ 23:56:14
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback