Om nedstängning av blogg.se ??

Hmmm det börjar bli lite lurt med beskeden från blogg.se. Ska vi plötsligt stängas av eller inte? Jag kan bara i så fall hänvisa tillfälligt till att jag finns på min vilande Expressenblogg. Finns på tidningen Expressens bloggavdelning, även där under rätt namn om man söker.  Jag kan också nås förstås via bloggar som inte berörs av eventuell avstängning, exempelvis Maries blogg = alltiallon. Så småningom kommer jag förstås att försöka hitta en annan bloggplats om dethär inte fungerar längre.

Men så länge det funkar här så finns jag kvar förstås.

Kommentarer
Postat av: Gubben

Tror det mest är vapenskrammel... det finns som sagt gott om andra blogghotell.

Postat av: Trolda

Ja visst blir man lite orolig...Hoppas att det löser sig till det bästa och att vi får ha våra bloggar kvar här. Kanske ingen dum idé att ha en "reserv-blogg"...

Trolda - kram

2008-04-13 @ 17:10:22
URL: http://trolda.blogg.se
Postat av: rut

Jag tror att det fixar med bloggen.
Annars skulle det bli ett stort tomrum i tillvaron inte minst för sådana mig som har största umgänget ute bland människorna úte i luften.
Här i Stockholm är rått, grått, regnar stundtals och är ett riktigt inneväder.
Funderade trots allt göra en runda kring kvarteren i närheten men gav upp för bekvämligheten inomhus.
Har sett dina penseer men de är inte frostkänsliga så de kommer överleva. Mina frodas i min balkonglåda trots att de var övertäckta av snö i flera dagar. I går var jag ute i min skog och blåsippsglänta och nu har vitsipporna också kommit men som vanligt hade jag inte kameran med.
Meningen var att målet var ett annat från början och så hamnade jag ändå här, måste ta vara på tiden som är.

2008-04-13 @ 17:35:36
URL: http://www.rut.blogg.se
Postat av: Marie

Ja det verkar lite lurt ...har de problem med pengar kan man undra..? Det här borde vara löst vid det här laget. Har man ca 75 000 bloggare som förlitar sig på en så verkar detta mycket märkligt. Nu får vi verkligen hoppas att det löser sig.

2008-04-13 @ 20:48:42
URL: http://www.alltiallon.se
Postat av: Marie

Okey..jag hittade en artikel om vad det är som händer på blogg.se...och det var bland annat ekonomiskt...men inte på det sättet som jag trodde..;-))).

2008-04-13 @ 21:27:53
URL: http://www.alltiallon.se
Postat av: Inga M

Gubben: Jo det finns andra som Du kallar det webhotell. Men jag vill ju ha kvar alla mina bloggvänner också och inte se dem försvinna ut i en anonym cyberspace.

Trolda: Jag skaffade mig reservbloggen för länge sedan när kommentarsfunktionerna var nere under en längre tid på min blogg. Nu kan den ju vara bra att ha, i alla fall som en övergång till ett annat bloggverktyg.

Rut: Jodå penséerna ser jättefina ut! Nu har jag tagit bort byttorna. Vi får tro att blogg.se blir kvar. Jag vill helst slippa byta. Det tar så lång tid för mig att lära mig något nytt.

Marie: Det verkar vara mer prestige än pengar inblandat här. Men jag tror också att det löser sig, det brukar göra det när stora ekonomiska värden står på spel. Och det gör det väl med en bloggplattform som ger 50.000 per dag i reklamintäkter. Jag hänvisar i ett inlägg till min Exepressenblogg om det skulle bli en nedstängning och dessutom till Dig eftersom Du slipper det här bekymret. Hoppas det var ok.
På sikt kan det kanske vara klokt att byta till ett stabilare bloggverktyg, men det är lätt att bli lat och värja sig för besväret.

2008-04-14 @ 06:00:18
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback