Bloggstrul!

Usch ibland blir jag så trött på blogg.se!

Igår kväll  hade jag gått en mil med Oskar och hälsat på modren, varit i Harnäs och kollat på D och G:s hus, snabblandat i Hol ett ärende, duschat och ätit och så skulle jag då till slut ta mig an bloggen och lägga ut bilder från Noraneracet!

Icke då. Inget fungerade på bloggen, inte att kommentera, inte att göra inlägg! Försökte ett par gånger men gav upp. Får ta nya tag i  kväll igen då.

Påminner åter om att i de fall blogg.se plötsligt slocknar så finns jag bloggandes på Expressens bloggsida. Där finns jag åtminstone tills jag hittar något annat mer varaktigt.

Kommentarer
Postat av: Josefina

när dom grejar med bloggen så går det inte skrva och greja det är synd.

Postat av: emma

Är det inte jobbigt att sitta och skriva dubbla inlägg hela tiden? :S

2008-04-24 @ 06:14:45
URL: http://litenemma.blogg.se
Postat av: Marie

Jag bloggar nu med wordpress-verktyg nu på min egen domän och det verkar än så länge mycket bra. Däremot så kan man blogga under wordpress.com. Nu vet jag inte hur lätthanterligt det är..man ska i alla fall vara hyfsad på engelska tror jag för även om de har en svensk sida så är det många sidor på engelska att leta bland också (men det lär inte vara ngt problem för dig ;-)). Där kan man lägga till "tjänster" elle plug-ins som de heter och då kan man få som jag har numera, senaste kommentarer och lite annat smått och gott att roa sina läsare med... Men som sagt jag vet inte hur lättarbetat det är, det är möjligt att det förutsätter att man är lite "händig" själv med/på datorer...men det kan nog vara värt att titta på det kan ju hända att det inte kräver ngn nämnvärd kunskap...de är ju lite mer nationella så de har nog krav på sig att få bloggen att fungera...inte helt roligt om att få folk från en mängd olika länder emot sig..;-))

2008-04-24 @ 06:54:45
URL: http://www.alltiallon.se
Postat av: Tessan

Håller med dig om att det är fruktansvärt irriterande när det inte fungerar när man har tänkt att blogga lite på kvällskvisten. Jag var ute vid tio. Det fungerade men tog lååång tid.

2008-04-24 @ 07:57:23
URL: http://flowerroad.blogg.se
Postat av: Gubben

Jag har beslutsångest! Lämna blogg.se eller inte...

2008-04-24 @ 09:07:39
URL: http://gubben.webblogg.se/
Postat av: Marie

Jag var (är) trött när jag skrev min kommentar..sitter nu och funderar på om jag skiljde på nationell och internationell...eller använde jag inte ordet överhuvudtaget..? Jag måste nog gå och sova en stund...

2008-04-24 @ 10:25:54
URL: http://www.alltiallon.se
Postat av: Inga M

Josephina: Om det är så så vore det inte fel om Blogg.se lade ut en info om det när det inträffar så man slipper hålla på och skriva saker som sedan inte går att publicera.

Emma: Nja jag skriver inte dubbla inlägg. Det finns en länk på Expressenbloggen som leder direkt hit, så det behövs inte.

Marie: Jag får leta upp något enkelt. Wordpress tror jag att jag har testat en gång förut men inte klarat av. Men det finns fler. Expressen funkar också men det krävs medlemskap för att komma in där. Bra och dåligt!

Tessan: Jag har nog inte Ditt tålamod, jag avbröt och stängde ner istället för att vänta ut publiceringarna.

Gubben: Känner igen det där!

Marie: Sov gott!

2008-04-24 @ 18:05:48
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Trolda

Det är vissa som blivit flyttade till den nya domänen nu...Tids nog kommer vi väl alla dit och då kanske det fungerar bättre igen! Men visst ÄR det trist när man har lust och tid att skriva och det inte går...Har också varit med om det och det är riktigt frustrerande...

Trolda - godkväll!

2008-04-24 @ 19:06:37
URL: http://trolda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback