Agenda

Fortsätter frejdigt mitt nya spänstiga liv. Det är minst en halvtimmes mycket rask promenad varje dag med Oskar eller Jazz sedan ett par veckor. Igår blev det runt Liane. Det blir fort ett behov att röra sig märker jag. Det blev också ett par timmar ute i trädgården men det märktes knappt efteråt. Det är så mycket att göra nu. Gubben var på något möte på Norma i Åmotsfors på eftermiddagen och vi ringdes ibland.  Han ångrade att han inte tagit Maraudern. Det var så fin mc - väg. Fast han är fortfarande så förkyld att det inte är att rekommendera.

I går kväll var vi en sväng till Bäcken med en flaska Champagne och gratulerade nyblivna mormor och morfar och såg bilder på det lilla miraklet. De hade förstås redan varit där och moster och morbror också och alla har hållit i den lille som kanske ska heta Melker. Fint namn.

På fredag börjar vi hunddressyrkurs med våra vovvar. Det är i stövarklubbens regi. Det blir nog ett äventyr att försöka få den här dominante taxen att ligga på kommando!  Gubben säger att vi måste trimma honom först för det går inte att se skillnad på fram och bak längre.

Modren fick sina fönster putsade av städfirman igår. Jag måste titta in och kolla hur det blev idag. Det var en bra julklapp till henne med fönsterputsning. Svårt att ge en drygt 90-åring något vettigt.


Kommentarer
Postat av: Rutan

Det är roligt att se hur de äldre namnen kommer tillbaka. Men det lär väl dröja en generation till innan Lennart, Britt-Marie, Ingela och Kjell slår igenom stort igen.

Postat av: Marie

Hahaha...ja då är det kanske lika bra att trimma honom..;-)). Hundarna är egentligen gulligare när de ser lite oborstade ut..men det är tyvärr både opraktiskt och ohygiensiskt. Jag tycker att våra hundar är sötast lagom till de behöver klippas...

2008-04-22 @ 19:10:54
URL: http://www.alltiallon.se
Postat av: Anonym

Du skrev hos mig att din son bor i LA. California är trevligt, speciellt San Fransisco. Hoppas ni tar möjligheten och besöker honom när tillfälle ges.

2008-04-22 @ 19:50:52
URL: http://persiljeland.blogg.se
Postat av: Anonym

Ja och am undrar när Maria, Kristina, Per och Anders är tillbaka.

2008-04-22 @ 21:18:01
Postat av: Inga M

Rutan: Ja, och Inga, för att inte tala om Rut!!

Marie: Oskar är bara så söt nu när han är otrimmad, visst är det så. Idag har Roland tränat dem båda att sitta fint i bilen bredvid varandra. Det funkar bra!

Persiljeland: Nja, det blir nog inte så av olika skäl.

Anonym: Det där låter som 50-talsnamnen. Men Per är väl rätt så vanligt och Maria. De var ju populära på 70-talet när våra barn var små.

2008-04-22 @ 22:36:45
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback