Vägen till jobbet! Ljuset!

Vägen till jobbet! Ljuset!
 I torsdags morse var det ett märkligt ljus i luften när jag åkte till skolan vad halv 8-tiden. Det kan kanske anas på bilderna här. Detta är när jag passerar en av flera sjöar; Järnsjön. Den är stor och rund och mycket djup.

image1079
Här syns det märkliga ljuset lite bättre tror jag. Lite Lerinskt, både mörkt och ljust.

image1080
Jag åker igenom ett par bergsskärningar av den här typen.

image1081
Strax innan jag kommer in i samhället så syns det här till vänster. Det är ett område med död skog orsakat av bävrarna. Vi har väldigt mycket bäver överallt i sjöar och vattendrag och de jagas egentligen inte alls.

image1082
Så här ser det ut vid infarten till Årjäng. Det är en parkering med turistinfo, travbaneinfo till höger och rakt fram reklam för Cirkus Victoria som tillfälligt gästar oss. Normalt åker jag rakt fram här men nu är genomfarten stängd i centrum för bygget där så jag svänger ner till höger här och hamnar  via gamla E18 direkt ner på vägkorsningen i centrum.

image1083
Rakt fram här breder normalt sett samhället Årjäng ut sig nedanför vägen men just den här dagen låg allt insvept i dimma.


Kommentarer
Postat av: Blackout

Kör du och fotograferar samtidigt?

Postat av: Inga M

Blackout: Hrmmm..Ånej då!

2007-09-08 @ 08:06:53
Postat av: Inga M

Blackout: Kom på nu när jag läste om inlägget igen att det kan tolkas på flera sätt fast det inte var avsikten från början. Vägen till jobbet startade i ljus och landade sedan till slut i total dimma. :-)

2007-09-08 @ 13:56:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback