Sexskandal skakar den tyska regeringen!

Den tyske ansedde EU-kommissionären anklagas för att ha gett sin älskarinna ett trevligt EU-jobb, vilket är emot EUs regler. Ja, alltså inte att ha älskarinna, men att ge henne ett EU-jobb. Det har spridits nakenbilder på honom tillsammans med damen i fråga när de badar på någon kust uppe vid Östersjön. Han lär ha förklarat detta med ett nyvaknat intresse för nudism.( !?). Kommisionärens hustru delar uppenbarligen inte mannens plötsliga vurm för nakenbad. Hon har begärt skilsmässa och kontaktat advokat. Nu tvingas han fömodligen att avgå och krisen gäller vem som ska efterträda honom. Striden om efterträdaren kan spräcka koalitionen och orsaka regeringskris.

Jag vet inte varför det kommer för mig en sekvens från ett gammalt teveprogram som handlade om prostitution. Det var på den tiden som man diskuterade livligt och allvarligt om prostituerade ändå inte upplevde riktiga känslor när de hade yrkesmässig sex. Många män kunde ju vittna om att de hade varit med om detta. I den vevan kom filmen Ni vet med kvinnan som gör en fejkad orgasm på restaurangen tillsammans med en chockad man.  Den filmen avslutade på många sätt debatten.

Teveprogrammet jag såg handlade om en sliten och mager prostituerad kvinna som hade varit i branschen länge. Hon intervjuades i sin "ateljé" med ljusgröna schabbiga väggar och hon halvlåg på sängen som hade ett brunt överkast. Hennes blick var hela tiden liksom död och hennes svar kom lite mekaniskt medan hon febrilt rökte på en cigarett. Men en enda gång blev det liv i blicken och hon log ett hånfullt lite snett leende medan hon tittade den frågande in i ögonen. Det var när hon fick frågan om hon ändå inte upplevde riktiga känslor när hon hade sex med en kund eftersom så många män kunde vittna om det. Hennes svar kom med eftertryck från hjärtat på  rejäl skånska:
- Karlar  är så dumma!

Fast det kanske egentligen inte är könsbundet utan mer handlar om att vi inte har så många kvinnor i höga positioner, kvinnor som kan bedriva "nudism" med yngre  karriärsugna manliga "jobbassistenter" och orsaka regeringskris. 

Kommentarer
Postat av: Nynna

Snuskiga, äckliga människor finns överallt... har jag fått lära mig.
Och Kvinnor som köper det för att bli sedda och på så vis få en kick...
Det är beklagligt. Men inget nån kan göra något åt...
Jag, personligen skulle inte ha nåt emot om vår nuvarande regering drabbades av en sådan skandal.... men det är jag det....

Postat av: Alltiallon

Ibland kan jag tycka att vår "överlevnads drift" är lite för stor. Åtminstone hos dem som handlar mot bättre vetande och kanske också mot sin absolut innersta vilja pga...en drift...?? Jag tror faktiskt inte att den starka driften behövs lika fullt idag, när fler och fler människor överlever i världen...men egentligen är jag helt okunnig på det området så jag kanske inte ska uttala mig!

2007-09-13 @ 18:03:54
URL: http://blogg.expressen.se/alltiallo/
Postat av: frktjatlund

Nej, jag tror inte heller på den lyckliga horan. Sen kan superliberalerna (manliga) skriva spaltkilometer för att bevisa existensen. Jag känner i magtrakten att det är fel.

2007-09-13 @ 20:34:29
URL: http://frktjatlund.blogg.se
Postat av: Nina på Johangården säger

Det är nog som du säger i slutklämmen!

2007-09-13 @ 20:51:43
URL: http://ninajohangarden.blogg.se
Postat av: Inga M

Nynna: Om jag nu får vara egoistisk så tycker jag att utifrån skolperspektiv så har den nya regeringen gjort ett utomordentligt bra arbete hittills, så jag hoppas att framför allt Jan Björklund hållar fingrarna (o andra kroppsdelar) i styr! :-)
Alltiallon: Vi lever i en kultur som hyllar sexualdriftens oinskränkta utlevande.
Tjatis: Håller med!
Nina: Vi får se om Angela Merkel håller sig på mattan eller om hon slår ett slag för jämlikheten genom att också ägna sig åt "nudism"!

2007-09-13 @ 21:19:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback