Sällskapssjuka matvrak!

Ägnar en stund av kvällen åt självrannsakande navelskådning; läser den egna bloggen en bit bakåt och försöker få syn på  hur vi kan se ut i läsarens ögon. Bloggar kan ju användas till att granska andras livsstil men också den egna. Och resultatet är minst sagt skrämmande.  Jag ser ett par sällskapssjuka matvrak! Mumsar och äter hela tiden, vardag som helgdag och gärna i glada vänners sällskap. Det här är ju inte klokt alltså! Nu får det bli skärpning, både med livsstilen och bloggen. Lite mer klädsamt allvar tack, det går inte att bara laja runt!

Kommentarer
Postat av: Blackout

Jag tycker det är trevligt att läsa om ditt sociala liv med mat och umgänge. Jag fascineras faktiskt, kanske för att jag är ensamvargen som många tycker är mycket trevligare än jag faktiskt är. Umgås på kvällen gör jag numera aldrig för jag blir väldigt lätt uttråkad av andra människor. Tänk så många sorter det finns.
Jag hoppas att du fortsätter som förut för jag tycker om din blogg. Och mat är njuuuutning :-)

Postat av: Gisan

Ursäkta mig, men jag känner inte igen din blogg i din beskrivning. Goda vänners lag är inte samma sak som sällskapssjuka. Å äta ska vara en njutning. Det innebär inte att du/ni är matvrak. Jag gillar din blogg för att den är just som den är. kramar...

2007-09-04 @ 06:08:37
URL: http://gisan.blogg.se
Postat av: Mia

Eftersom du har en trogen skara som besöker dig mer eller mindre regelbundet så visar det att din blogg är värd att läsas av en del människor!
Alltså, fortsätt som hittills
tycker
Mia

2007-09-04 @ 06:35:23
URL: http://miatankar.webblogg.se
Postat av: Nynna

Instämmer med föregående talare....
Gillar din blogg skarpt och är glad att jag hittade hit.
Du finns bland mina favoritlänkar.
Man är som man är... :-)

2007-09-04 @ 11:01:29
URL: http://nynnas.blogg.se
Postat av: Alltiallon

Hahahahah....ja ibland kan insikten komma snabbare än man kan anar......;-))))).

2007-09-04 @ 17:35:28
URL: http://blogg.expressen.se/alltiallo/
Postat av: Nina på Johangården säger

haha... det kunde ha varit värre ju... Jag tycker att det är en bra blandning.

2007-09-04 @ 19:45:58
URL: http://ninajohangarden.blogg.se
Postat av: Inga M

Alla: Tack för snälla ord om min blogg. Det känns alltid gott att höra positiva saker om det man gör. Jag är ju inne hos Er alla och läser också och uppskattar det. Jag upphör ju aldrig att förvånas över att beskrivningar av vardagsliv blandat med lite mer djuplodande reflektioner kan locka hundratals läsare. Det är ju inte så många som kommenterar av läsarna. Men samtidigt vore det väl inte hanterligt heller med så många kommentarer.
Det blir nog som det blir både med livsstilen och bloggen framöver. Jag blev bara lite tagen när jag kunde konstatera att vi ätit i sällskap hemma eller borta 5 dagar i sträck utan att egentligen tänka på det. Det bara blir så där. Och vi har en stor och god vänkrets som vi trivs med. Det skulle inte gå att slänga ut någon. Vi skulle sakna dem.
Samtidigt trivs vi båda två ensamma i skogen med en hund också. Och behovet av ensamhet blir allt större för mig som hela dagarna umgås med så många, både vuxna och barn i mitt jobb. Jag behöver tid att skärma av och freda mina egna tankar lite från intryck utifrån.

2007-09-04 @ 20:56:38
Postat av: Cissi

Sällskap med goda vänner tycker jag inte kan liknas med sällskapssjuka. Det och god mat är livsnjutning! Tycker nog att du skriver om mycket annat intressant, gillar din blogg.
Inte att förglömma: du har ju gått 3,8 kilometer på 42 minuter... :o)
Ha det gott!

2007-09-04 @ 21:23:25
URL: http://cissilina.blogg.se
Postat av: Inga M

Cissi:Ha ha.. javisst det var ju lite om att gå där emellan varven, men det var på väg till fest och partaj förstås! Tack för vänliga ord. Nu har jag börjat ta tag i mer allvarsamma bloggämnen, typ Knutssons frisyr. :-)

2007-09-06 @ 04:51:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback