Imorgon söndag - hemmadag!

Imorgon är det söndag och jag har en helt blank dag framför mig. Inget är planerat och inbokat. Gubben jagar på förmiddagen och jag kan vakna i lugn o ro och läsa tidningen på nätet, vakna långsamt och äta först på eftermiddagen, slänga i en tvättmaskin och städa lite, träffa modren, gå ut med Oskar. Oj, vad skönt det är med en alldeles egen oplanerad dag ibland. Egentligen borde man boka in det ibland; en obokad dag!

Kommentarer
Postat av: Alltiallon

Jag hoppas att du får en jättebra/skön dag!

Postat av: Christina W

Ja såna dagar SKA man absolut planera in. Dagar då inget är inbokat, då dagen ligger som ett oskrivet blad.
Min dag är också lite sån...mannen spelar golftävling och här sitter jag i lugn och ro och bara är....

2007-09-16 @ 08:36:13
URL: http://godmat.webblogg.se
Postat av: Rutan

Det ska man göra - om man kan. En gång i livet insåg jag att det var vad jag var tvungen att göra för att inte gå in i den berömda väggen. Så jag lade ut en semesterdag i månaden som var helt obokad, gjorde precis sånt som jag hoppas att du har fått göra idag. Mer nödvändigt ju äldre man blir, tror jag.

2007-09-16 @ 17:03:40
URL: http://rutan.blogg.se
Postat av: Inga M

Alltillon: Det blev det!
Christina: Det är inte helt fel med en sådan där gräsänkadag ibland. Det blir som lugnare.

2007-09-16 @ 17:06:52
Postat av: Inga M

Rutan: Exakt så tror jag också. Man måste som 55+are tänka sig för och inte låtsas att man är 30 längre. Jag arbetar på detta lite målmedvetet just nu för att få till bättre strategier för "överlevnad". Men det kräver lite eftertanke och att inte gå på i inkörda spår utan stanna upp och fundera lite och göra nya prioriteringar. Bland annat prioritera sig själv. Kvinnor tränar inte så ofta ´på det under sitt liv som förälder.

2007-09-16 @ 17:14:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback