Hur kunde det hända?

Ett mycket bra inlägg om hur det kunde hända i Tyskland på 30- och 40-talet har Kerstin Berminge gjort på sin blogg, den 4 / 9.  Läs det! Jag kan ju inte länka men det går att hitta via min länklista.
http://www.alba.nu/motvallsbloggen/?p=836
Jo, nu gick det. Tack för instruktion Smulan. Jag har försökt så många gånger förut men misslyckats att länka. Nu ska jag länka hejvilt allt som jag inte kunnat förut! Äntligen, efter snart två år på bloggen!

Kommentarer
Postat av: Smulan

Ett bra och viktigt inlägg.
Om du högerklickar på inläggets rubrik och "kopiera genväg" så kan du placera länken på din blog. Troligtvis finns det länkmöjligheter på din bloggs inläggsmall där du kan kopiera in länken?
Smulan

Postat av: En liten tant

Ja, viktigt inlägg, har läst alltihop.
Eftersom du bloggar i blogg.se så vet jag hur det går till att länka i text också i det verktyget. Kopiera adressen till den artikel eller inlägg du vill länka till. Skriv ditt inlägg, markera ord/mening som du vill ska länka till artikeln . Då poppar det fram två symboler ovanför redigeringsrutan. (Bredvid symboler för fet stil osv)
En hel länk och en bruten länk föreställer de.Klicka på den hela länken. Dialogruta hoppar fram. Klistra in den adress du kopierat i dialogrutans översta rad. Skriv eventuellt vad det handlar om i nedersta raden. Klicka på "skapa". Voilà! Klart!

2007-09-08 @ 20:35:17
URL: http://tant.webblogg.se
Postat av: Lena

Inga M,i mitt café har Du blivit nominerad till;The Power of Schmooze Award!

2007-09-08 @ 21:48:36
URL: http://www.lenjangel.webblogg.se
Postat av: Inga M

Smulan: Nu kan jag en bit på väg i alla fall. Tack!
Tant: Ska försöka testa det också. Tack för omtanken!
Lena: Jag är väldigt stolt och glad över den förnämliga nomineringen. Mer om det i nästa inlägg. Tack!

2007-09-08 @ 23:29:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback