GRATTIS MODER PÅ 90-ÅRSDAGEN !

GRATTIS MODER PÅ 90-ÅRSDAGEN !
Grattis moder på 90-årsdagen den 20:e september! Du läser ju inte bloggen direkt men det kändes ändå rätt att hylla Dig här!

Kommentarer
Postat av: Nynna

He he... 90 år... det är en ansenlig ålder. Då har väl alla vänner dött bort för en antar jag.

Postat av: Inkan

Underbart att din mor lever! Tänk vilket långt liv.
Själv skulle jag vilja bli minst 100...
Jag bugar mig osynligt för din mor och fira på!

2007-09-20 @ 15:06:09
URL: http://blaafaagel.blogspot.com/
Postat av: Alltiallon

Skickar en blogg-hälsning till din mor! Jag hoppas verkligen att jag också får behålla min egen mamma tills hon också blir mycket gammal, åtminstone om hon får ha hälsan och må bra. Mina mor och farföräldrar har också blivit mycket gamla...och eftersom jag alltid har varit dem nära så inser jag också att det finns en tid när åldern tar ut sin rätt och det kanske inte är fullt lika roligt för dem längre....men som sagt får de bara ha hälsan så vill jag gärna behålla dem så långt det bara är möjligt...;-))).

2007-09-20 @ 17:54:35
URL: http://blogg.expressen.se/alltiallo/
Postat av: Inga M

Nynna: Exakt så är det! Tystnaden breder ut sig på något sätt runt henne. Flera av hennes bästa vänninor är borta sedan flera år och min pappa dog redan 1980, 67 år gammal (vi dör tidigt i denhär släkten i hjärt-kärlsjukdomar så jag har ingen bamselivförsäkring om jag säger så!).
Inkan o Alltiallon: Tack! Ja om man får vara så frisk till kropp och själ som min mamma så är det inga problem att bli så gammal. Hon är svag förstås och sover mycket under dagarna, har lite hemtjänst, men annars med i tiden och ok. Hon är väldigt glad över hemtjänstens besök varje dag = tillsyn = de kommer in och pratar en kvart - tio minuter varje dag. Helt fantastiskt! Men denna pratstund håller henne fräsch och frisk tror jag så att på grund av den så behöver hon minimalt med hjälp. Kommunen tjänar in den ekonomiskt sett.
Jag är glad att bo i en kommun där åldringsvården håller hög standard fortfarande. Jag åldras gärna själv här som det ser ut nu i alla fall. Då ska jag skaffa mig en lägenhet i centrumhusets äldreboende på gamla torget och ta hissen ner till affärerna för att handla! Helt perfekt! Fast med tanke på de släktmässigt relaterade hjärt-kärlsjukdomarna så behöver jag
nog inte oroa mig för min egen åldringsvård. Den kommer att bli avklarad på billigast möjliga vis!

2007-09-20 @ 19:54:14
Postat av: rut

Får jag lämna några blommor och en hjärtlig gratulation på hennes 90-årsdag kanske i sista laget för jag kom in så sent.
Om två år har hon hunnit ikapp mej. Vi har ett långt liv bakom oss och mycket har förändrats under resans gång, man undrar hur det ser ut om ytterligare 90 år om utvecklingen fortsätter i samma snabba takt som de senaste åren.
Varma hälsningar till er och Värmland.

2007-09-20 @ 20:45:38
URL: http://www.rut.blogg.se
Postat av: Inga M

Rut: Tack, det ska jag göra! Man kan verkligen undra hur det ser ut om ytterligare 90 år! Det är rätt fantastiskt att Du är två år äldre än min mamma och aktiv på bloggen! Det är inte många i Din ålder som är det! Min mamma kan berätta om en barndom och uppväxt som liknar Din och det är en helt annan värld för min generation. Mina barn lyssnar även på henne med vidöppna ögon och öron! Tänker ofta på att min mamma inte ens som barn kunde tänka sig att ligga en stund i hängmattan på en vardag! Det var hårt arbete som gällde, hemma eller borta. Vart tog det vägen?

2007-09-20 @ 20:57:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback