Associationer runt en morot!

image1149
Efter firandet av modren så gick vi först en långpromenad med bror och svägerska med hundarna. De har också haft en mycket älskad hund under ett antal år. Men orkar inte skaffa någon ny eftersom de sörjde så när den dog och vill inte vara med om det igen. Men dottern har mellanpinscher och kunde inte vara med på firandet eftersom hon skulle leverera 9 valpar under helgen.

Efter promenaden åkte vi en tur till Bäcken för att träffa Rolands dubbelkusin och barn med respektive. De hade också gäster från Varberg som vi känner väl. Och vi ville titta in och heja lite. Vi har alltid trevligt tillsammans och nu fanns det nyheter att ventilera. Varbergsdottern väntar barn och hade bilder med från det nybyggda huset som man flyttar in i om någon vecka.

Vi fick också tillfälle att fnissa åt den festliga moroten som gav en hel del associationer. Den lär på något vis självså sig o komma tillbaka varje år i en blomrabatt ( ?) . Låter märkligt.

Kommentarer
Postat av: Alltiallon

Japp, sonens flickvän ser mycket trevlig ut, det är verkligen mycket värt (för att inte säga nästan allt) när de lyckas hitta ngn trevlig. Ibland hoppas jag nästan på att Medi ska träffa ngn lugn och trevlig kille...jag skulle tro att även hon lugnar ner sig lite då. Moroten vågar jag inte uttala mig om....,-)))

Postat av: Kirsti

Tackar för kvällens godaste skratt! Bara en liten fråga: Hur äter man en sådan utan att det blir..liksom..lite snuskigt!? :)

2007-09-23 @ 21:24:34
URL: http://naturligtvisfritid.blogg.se
Postat av: Inga M

Alltiallon: Ja, det känns skönt och även att hennes föräldrar och vi kommer bra överens. Det stämde direkt!
Kirsti: Med god aptit! :-))

2007-09-23 @ 22:12:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback