Skadade Åbykusken från Sillerud!

Läser med bestörtning om den svårt skadade Åbykusken, han som tydligen ramlat av  vid träning av en häst och sparkats medvetslös. Han sparkades enligt DN och Aftonbladets nätupplaga i ansiktet och i bröstet och sövdes ner på sjukhuset. Först igår var tillståndet allvarligt men stabilt och föräbättrades till att idag på eftermiddagen bli stabilt. Det låter ju som om det skulle gå åt rätt håll, men vi är naturligtvis bestörta och följer det hela på nätet med nya rapporter.

P. i Leverhögen är  släkt med släkten och lite äldre än våra barn. Vi känner honom och hans föräldrar väl och har under årens lopp träffats nu och då på olika släktevenemang. Hela familjen i stort sett är i hästbranschen; fadern var under många år tränare här i Årjäng, syster verksam uppe i Sundsvall och P alltså på Åby.

Vi håller tummarna att det ska bli bättre under morgondagen. Våra tankar går både till P på sjukhuset och till familjen som just nu måste leva med en förlamande oro.

Kommentarer
Postat av: Hanna ^^

usch!! lovar att oxå hålla tummarna...

Postat av: Ca

Verkligen obehaglig incident... Hästkrafter, oavsett form, innebär styrka. Jag håller också tummarna att det slutar bra!

2007-11-01 @ 17:56:00
URL: http://mobfelk.blogg.se
Postat av: Inga M

Hanna och Ca: Tack för goda tankar! Det verkar som om man eventuellt ska väcka upp honom nu.

2007-11-01 @ 21:58:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback