Reklamen på bloggen!

Jag var ju lite skeptisk till reklam på bloggen efter att ha valt bort den i ett pro-medlemskap tidigare.  Men nu har jag alltså fått ett bas-medlemskap och har reklam. Jag ser att det skiftar på bloggarna mellan många olika reklamerbjudanden. Nu verkar jag ha samma under en längre period och kan inte låta bli att fnissa lite när jag ser vad det är.

Det ena är ett erbjudanden om att köpa hemstickade igelkottar i pälsgarn !  De är jättesöta och säkert gjorda av någon typisk hantverks- och pysselglad hemmatillverkare.

Det andra är reklam för en konferensanläggning i Sunne och det ser hur trevligt ut som helst. Skulle nästan kunna vara hos oss, med fiske, uthyrningsstugor och badtunna. Det ser timrat och fint ut och man blir sugen på att åka dit. Har aldrig hört talas om detta ställe förut.

Nu näns jag inte ta bort reklamen  genom att välja pro igen, för jag känner sympati för båda de här företagarna som strävar och försöker. Varför ska just jag vara så blöthjärtad och fjompig?

...................................................................................................
Efteråt: Bara för att jag skrev så där så dyker det nu upp ny reklam hela tiden. Mina gamla  trevliga reklaminslag är borta! Nu är det flygbolag och bröstförstoring. Vill jag inte alls ha, vare sig som reklam eller annars. Det får nog bli ett PRO i alla fall så jag blir av med eländet. Det får kosta några kronor. Jag har ju inte så många andra dyrbara laster eller hobbies.

Kommentarer
Postat av: Helena

hemstickade igelkottar i pälsgarn.... ja men det är väl klart att dessa strävande människor skall stöttas av alla oss vänliga bloggsjälar. Ha det så bra på din "blanka" dag.

Postat av: Ingrid

Hejsan Inga!
Tack för kommentaren hos mig. Kul med en ny besökare som dessutom ger sig tid att skriva några rader.
Jag ser att du irriterar dig på reklamen. Den är väl inte speciellt störande, men jag förstår dig. Själv har jag valt att betala en slant för att slippa reklam både i gästböcker och i kommentarsfunktionen.
Jag kan berätta att jag just har kommit hem efter lång härlig promenad ner genom skogen till stranden och hem igen. Det är så underbart att få komma ut och röra på sig lite och idag har vi ett så skönt väder. Det blåser ingenting och det är inte ofta vi har vindstilla här på Gotland.
Ha det så gott och välkommen tillbaka till mig!
Hälsningar Ingrid

2007-10-21 @ 15:10:52
URL: http://dagbok.stenstugu.com
Postat av: Eva

Instämmer! Jag (som är singel) hade häromdagen en länk till någon site för män som söker kvinnor i 40+. Tänk om man fick välja själv vad man ville göra reklam för.

2007-10-21 @ 18:18:49
URL: http://suntliv.blogg.se
Postat av: Inga M

Helena: Tackar! Igelkottarna är söta, jag var inne och kollade.

Ingrid: Jag kommer gärna tillbaka till Din blogg och hälsar på! Måste vara skönt att slippa vinden på Gotland, annars lär det ju vara vackert. Har aldrig varit på ön.

Eva: Jag hade också en sån där kontaktannons som reklam här på min blogg. Lite pinsamt.

2007-10-22 @ 05:43:15
Postat av: Josephine i Haag

jag har en massa holländsk reklam på holländska.... *grin* Ingen som kan läsa och förstå ändå.

2007-10-23 @ 21:33:02
URL: http://giraffen197.webblogg.se
Postat av: Inga M

Josephine: Då spelar det ju ingen roll !

2007-10-24 @ 18:23:12
Postat av: Agneta

Jag håller själv på med hobby verksamhet, stickar, målar och skapar i lera. Nyfiken på igelkottarna, vart hittar jag dom?

2007-11-07 @ 14:48:15
URL: http://www.hemskapat.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback