Electronic Arts har köpt Pandemic Studios!

Jaha vadå, undrar vän av ordning, vad  har det på bloggen att göra? Vem bryr sig?

Jag bryr mig. Min son jobbar på Pandemic Studios i LA USA och han kommer alltså från och med nyår ungefär att ha en ny arbetsgivare i princip. Electronic Arts är en jätte när det gäller dataspelstillverkning och man har fått mycket kapital av stora vinster tror jag och de behöver man göra av någonstans i något som kan ge mer vinster. Och det kan tydligen Pandemic som står inför att släppa flera stora spel. Det sonen håller på med sedan ett par år tillbaka heter Mercenaries 2 och görs för PS 3 (bl.a.)

Det är dessutom en stor affär. Sonen länkar till en sida på CNN där den finns med och köpesumman ligger på runt 800 miljoner dollar sammanlagt med allt. Det är över min fattningsförmåga.


Om den här affären på något sätt kan föra sonen närmare Sverige och hemmet så är jag ju tacksam men det är väl långt ifrån säkert förstås. Han har varit i USA i 5 år nu. Men sonen är i alla fall nöjd med hur det hela utvecklat sig med köpet och uttrycker sig lätt lyriskt. 


Kommentarer
Postat av: Annaa M

Läste en blogg häromdagen där ett uflyttat svenskt par i USA klagade över hur tråkigt det var att så många i Sverige ideligen ställde frågan "när flyttar ni hem?" Inte bara föräldrar då...

Bloggvärlden är för resten liten. Min kompis Lena som läser min blogg och även kollat din har tydligen en lärarkandidat på sin skola (eller hur det nu var!) som har kontakt med dig.

Börjar man nysta så känner egentligen alla varandra på något sätt. Samt är släkt till släkten.

Postat av: Inga M

Annaa: Vi har försökt att inte tjata på sonen, även om vi längtar efter att få ha honom på närmare håll. Det blir ju så långt emellan vi kan se honom när han bor på andra sidan jordklotet.

Jag vet vem Du menar, Sverige är litet egentligen.

2007-10-16 @ 22:32:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback