Älglovet!

Förr var jag med på älgjakten men inte nu längre. Nu ska jag för en gångs skull vara hemma och inte jobba. Det är rätt skönt att ha en hel vecka ograverad  för att komma i fatt. Jag har tänkt att pyssla i trädgården en del om det blir fint väder och det ser det ut att bli.

Sedan kan det bli fönsterputs. Brukar vara lagom att göra det nu i oktober före vintern. Då får det klara sig till framåt påsklovet sedan. Typiskt lärarliv att dela upp året efter loven så här.

Det måste nog också till en avfrostning av frysboxen i källaren. Inte för att det blir några stora mängder älgkött men ändå.

En dag är vikt för att åka till Karlstad och göra lite shopping.

Dessutom har jag tänkt att försöka röra på mig och gå ut med hundarna om än inte så mycket i skogen. Med tre älgjaktlag i gång så är det dumt att riskera att störa någon pågående jakt genom att klampa omkring där. Det får bli på vägar istället. Men det gör inte så mycket. Skogen får vänta tills jakten är över. Vi brukar ju försöka jaga rådjur också medan våra tyska gäster är kvar och de kan lösa gästjaktkort.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback