Agenda



Gubben ska jaga hare på morgonen och allra först förhoppningsvis slå på vattnet i uthyrningshuset och träffa gästen där. 

Sedan kan det bli rådjursjakt med tax!

Jag hinner förhoppningsvis mellan varven ta hand om tvätten och plantera lite ljung här och där som vinterdekoration. Köpte ljung häromdagen i olika storlekar när jag var på shopping i Töcksfors köpcentrum. Köpte för övrigt också en helt svart duk som jag verkligen är förtjust i.

På söndag hoppas jag på mer av rådjursjakt och hemmadag med pyssel här och där i huset och eventuellt träffa modren också.

På måndag kväll ska vi äta mer grönkål; hos A och U i Hol med några till. Det blir nu en annan variant. De har pratat ihop sig om det här så det blir inte lika.

Detta är alltså planerna för den närmaste framtiden men sen kan vad som helst hända på vägen och det blir något helt annat, vem vet.


Kommentarer
Postat av: Josephine i Haag

Ni äter mycket viltkött hos er under året? Säljer ni en del eller hur gör ni med det som blir över?
I en del affärer även i södra Sverige är det under höstens älgjakt möjligt att köpa älgfärs!

om havet - ja tänk hur olika funtade vi är!
För mig är det inte alls för stort. Jag kan vara helt förälskad i skog också (därav de mycket uppskattade utflykterna till Ardennerna ibland). Havet är för mig "oändligt" och jag känner att jag får ro där, i horisontlinjen som skiljer vatten och himmel. Det enklaste enkla. Under "filosofiskt" hittar du mitt första stycke om "havet". (25 jan 2006)

Postat av: Little darling

Inga: Tack så mkt, så glad jag blir :} Jag mår faktiskt bra idag. Visst ibland kan jag tänka på de sakerna som har hänt, men ändå tänker jag att om det inte hade hänt så hade jag inte varit den människan som jag är idag. Man får försöka vara positiv även om det inte är lätt alla gånger. Men måste säga att jag är SÅ glad att jag har min mamma, hon har hjälp mig att ta mig hit som jag är idag, och jag är så otroligt tacksam för det. Att ha någon som man är älskad av är så viktigt för alla. Hoppas att du har en bra dag, och tack för din omtanke! :)

2007-10-20 @ 11:34:35
URL: http://littledarling.webblogg.se
Postat av: Alltiallon

Jag tittade bara förbi en sväng...som vanligt är det fullt upp så jag har inte haft energi över för att blogga själv eller kommentera....men jag ser att allting är bra hos dig i alla fall och det gläder mig!

2007-10-20 @ 14:35:38
URL: http://blogg.expressen.se/alltiallo/
Postat av: Eva

Hej Inga! Tack för inlägget på min sida. Jag kommer berätta lite om mässan när jag varit där. Så kika gärna in igen :-)

2007-10-20 @ 15:43:50
URL: http://suntliv.blogg.se
Postat av: Inga M

Josephine: Vi äter upp allt som skjuts. Det blir inget över. Aldrig. Vi mumsar och äter jämt!

Ska gå in och läsa Ditt stycke om havet.

Little darling: Tack! Det räcker långt att ha någon som man litar på och som har mycket kärlek att ge. Barn är ofta som maskrosor, suger åt sig där det finns något att få och överlever tills det blir bättre tider. Ha det gott!

Alltiallon: Jag undrarde just vart Du tog vägen. Alla bara försvinner på bloggen, det börjar bli oroväckande. Hoppas Du kommer tillbaka när det lugnar ner sig för Dig!

Eva_:
Ser fram emot att få veta mer om den här mässan som jag velat åka på länge.

2007-10-21 @ 00:05:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback