Veckans bloggtips har jag blivit hos en Liten tant!

Jag har blivit utnämnd till veckans bloggtips hos En liten tant (finns i min länklista). Och hon skriver en massa snälla saker om min blogg. Jag känner mig som en försynt och anspråkslös bloggare till och med utan länkförmåga och för all del utan en hel del andra förmågor också. Men jag är smickrad över uppmärksamheten och bugar och tackar. Eller oss tanter emellan så kanske man ska niga.

En liten tant skriver alltså en högst läsvärd blogg som jag har följt länge nu, så länge jag har bloggat tror jag. Jag kollar nog hennes blogg varje dag. Hon skriver inte varje dag men mycket klokt och rappt om aktuella ämnen när andan faller på. Dessutom har hon en bloggande son som skriver bl.a.  vackra sångtexter och dikter på Slottet i saknadens dalar-bloggen. Gå gärna in till dem och läs!

Kommentarer
Postat av: Gisan

Jag håller med henne fullt ut. Kramar...

Postat av: Christina W

Och tänk vilket bra val hon gjorde när hon valde dig. :-)))

2007-11-19 @ 08:19:01
URL: http://metrobloggen.se/godmat
Postat av: rut

En liten tant har varit med länge och hon har många kloka ord och tänkvärda sanningar att förmedla och det förundrar inte mig att hon utnämnt just din blogg som ytterst läsvärd för den innehåller allt detta som hon påtalar.
Jag är mycket stolt över att jag lärt känna er båda även om det bara pr blogg

2007-11-19 @ 10:11:15
URL: http://www.rut.blogg.se
Postat av: Malou

Jag har just hittat din blogg tack vare tipset från en liten tant. Det är trevligt att läsa det du skriver - har nosat lite i arkivet;-). Själv är jag exilsvensk, utlokaliserad till det stora grannlandet i väst (inte så långt från dig). Trevligt att bli bekant med dig!

2007-11-19 @ 15:00:04
URL: http://www.enjoydiary.net/no/malou
Postat av: Inga M

Gisan: Tack för det!

Christina: Tackar!

Rut: Jag är väldigt stolt över att ha lärt känna Dig också. Jag läser med stort intresse Dina tankar om vardagsliv och Dina fina berättelser om Din uppväxt här i västra Värmland för numera rätt länge sedan.

Malou: Tack för vänliga ord och välkommen hit till min blogg. Det är ju inte så långt till Halden härifrån.

2007-11-19 @ 21:10:17
Postat av: Nina på Johangården säger

GRATTIS!

2007-11-20 @ 19:40:35
URL: http://ninajohangarden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback