Telenors bedrägerier igen i ny kommentar!

Välj Tidasc
Eva Svensson om Telenor - bedrägeri!

Oh ja ska ni veta. Her ett litet företag. En säljare ringer upp och säjer att han ringer från TRE (vår operatör). Då tog jag emot samtalet, är det någon annan avslutar jag direkt. Han förklarade att Tre hade nu fått tillgång till Telenors master för bättre täckning. Det lät ju bra tyckte jag men vi var tvungna att sätta i nya simkort i våra nuvarande telefoner. Vi måste ha samma nummer sa jag eftersom dom står tryckta lite här och där. Javisst säger han det får ni. Två dagar senare får jag brev från TELENOR med två nya simkort, två nya nummer och pinkoder. Fattar ingenting så jag ringde Tre eftersom det inte går att använda andra simkort i våra telefoner (Dom är bundna till Tre).
Då säger han från Tre att det är inte alls så som försäljaren sa, ni har blivit lurade och ni är inte dom första.
Kontaktar Telenor som skickar inspelningen och på den säger han b.l.a "Då är vi överens om att ni byter operatör till TELENOR" Det är så mycket lögn det kan vara. Dom har fifflat med bandet, enda gången han nämnde TELENOR var om deras master. Fy sjutton säger jag bara.
Försöker kontakta Mobilett som ligger bakom allt men det går ju inte komma fram.
En gång kom jag fram och när jag hade förklarat hur det låg till la hon på luren i örat på mej.
Dom fattar väl att man inte får några nöjda kunder genom att agera på det viset.
Går numera fram till alla TELENORförsäljare som står utanför butiker och säger till dom kunderna att dom inte ska gå på sån lurendrejerimetoder.


Kommentarer
Postat av: Mia

Det här låter både förfärligt och väldigt oproffsigt. Endast de själva som förlorar på det i längden, trist för de som drabbas under resans gång!

Mia

Postat av: Ninni

Nää vilka skitstövlar..jag blev mer eller mindre påhoppad av dom för nån vecka sen..jag betackade mig vänligt men bestämt..men fy vilken tjurig tjej som stod där...hon blev inte glad när jag tackade nej till dom samt en ny telefon!!

2007-11-13 @ 18:48:09
URL: http://www.ninni.blogg.se
Postat av: Noemi

Men herregud! Kan man komma undan med det?? Jag byter inte i alla fall alls...och då verkar dte som att man ska ta kontakt själv. Vad trist!

2007-11-14 @ 16:54:50
URL: http://noemis.blogg.se
Postat av: Inga M

Alla: Det här med Telenor är bara såååå dåligt

2007-11-15 @ 19:30:57
Postat av: Ida

För det första: Säljare ljuger alltid! Det har inget med just Telenor att göra.
För det andra: Ingen fifflar med några inspelningar. Kan det vara så att Eva Svensson kanske inte lyssnade ordentligt vid själva avtalet - inspelningen. Inte alls ovanligt, och kanske inte kundens fel eftersom dom är mer eller mindre hjärndöda/hjärntvättade efter allt tjat i 180, men men, lyssnar man inte på avtalet och sedan säger att man godkänner det så är man tyvärr fast.
Så mitt råd (då jag jobbar inom branschen och vet hur säljarna fungerar (jag är INTE telefonförsäljare) är helt enkelt. Lägg på och ring Kundtjänst så får du RÄTT information!

2007-11-17 @ 07:00:36
URL: http://idabom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback