Nytt vid gamla torget i Årjäng!

image1333
Nu växer det nya Årjäng fram. Torget blir borta och kommer att se ut så här nerifrån Storgatan. Det blir ett nytt hus där uppe till vänster med affären i bottenplan och seniorboende i övervåningen. Det nya torget blir uppe vid E18, vid nya hotellet.

Kritiken är hård just nu mot tilltaget att flytta torget, men jag tror att det kan bli fint. Det gamla torget som låg här var inte särskilt snyggt. Och jag kan tycka  att ett samhälle måste få lov att utvecklas och förändras.  Att bygga lägenheter för äldre mitt i centrum verkar också vara en bra idé. Om man har svårt att förflytta sig så är det nog inte fel att bo mitt uppe i smeten med affärer och café och folk runt omkring. Det handlar alltså inte om äldreboende med vård utan om mer vanliga lägenheter som passar för äldre.

Kommentarer
Postat av: Kenny

Det är oerhört bra att Du lägger upp bilder på hur Årjäng utvecklas, för jag är knappt hemma så att jag kan beskåda allt. Visserligen så var jag hemma förra helgen, men då fick jag verkligen chocken när jag såg torget och framförallt hotellet:P

Postat av: Inga M

Kenny: Det händer saker snabbt nu i centrum!

2007-11-16 @ 21:17:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback