Modeblogg

image1336
Nu blir det modeblogg igen då. Inte jaktkläder den här gången. Eftersom kylan kryper in nu, speciellt på jobbet så var jag ute och jagade tröjor igår fredag. Det är väl de mest försonande man kan säga om modet just nu, att det finns mycket av tröjor, koftor att välja bland. Jag köpte en tröja i en färg som jag aldrig haft förut. Något åt grönaktigt blå, jag skulle kalla den petrol men det stämmer säkert inte. Färgen drar mer åt grönt i verkligheten än det ser ut att vara på bilden. Här har jag hängt tröjan ovanpå en svart polo för det är så jag kommer att använda den, till svart tunn polo och svarta bomullsbyxor.

Annars är det rätt märkligt mode och inte så mycket som passar mig. Man ska se gravid ut, avskuret högt upp, gärna med rynkor och så något bylsigt som bubblar omkring neråt. Fixar jag inte, kommer nog aldrig att vänja mig vid det även om det blir långvarigt.

Kommentarer
Postat av: Mia

Jag instämmer... något är konstigt i modet när kvinnor 50-70 år klär sig som om de är gravida! Ja, även yngre förmågor... men det var först när det var kvinnor i den nämnda gruppen kom klädd så som jag fattade att det här är mode.

Men visst finns det andra kläder, "vanliga" sådana, men då gäller det att finna rätt affärer. Jag fann det häromdagen när jag var ute och shoppade.

Mia

Postat av: Inga M

Mia: Nyfiket frågat; var handlade Du då?

2007-11-17 @ 22:43:43
Postat av: Alltiallon

Mycket snygg kofta, färgen var verkligen underbar. Själv är jag galen i koftor, då jag tycker att de är så praktiska. Jag känner mig "naken" om jag bara har en enkel tröja på mig, men en kofta över så är alltinglöst och jag känner mig välklädd igen. (Därav min förkärlek för koftor). Jag är också mycket förtjust i polotröjor, men där tror jag egentligen att jag gör fel eftersom jag är ganska kort och det är även min hals, men det bryr jag mig inte om. På vinterhalvåret har de sin poäng..;-)).

Jag måste också passa på att gratulera....till god kritik...(jag var inne på En liten tants blogg och hon har helt rätt i sitt omdöme)!!

2007-11-18 @ 07:42:49
URL: http://blogg.expressen.se/alltiallo/
Postat av: Inga M

Alltiallon: Tack för vänliga ord om min blogg.

Jag har nästan alltid västar av olika slag eftersom jag är så frusen av mig och dessutom har en kall arbetsplats. Men det måste ju gå bra med kofta också. Jag ska vänja mig vid det nu. Färgen här tror jag funkar. Min hårfärg är ljus men drar gärna lite åt det röda guldiga hållet och då föreställer jag mig att det här ska stämma.

2007-11-18 @ 08:21:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback