Lenita gör bästa spenaten jag vet!

Alltså ensam-mamma-söker-Lenita jobbar i köket på min skola. Och en av hennes uppgifter är att laga min dietmat och jag blir hur bortskämd som helst! Hon gjorde igår den godaste spenat jag ätit någonsin och det utan mjölkprodukter. Jag gillar alltid spenat men nu åt jag massor.

Jag trodde att hon hade muskot i men inte. Det var lite grönsaksbuljong och sedan lite socker (!) i. Det är gott i spenat säger hon. Har aldrig testat det förut och jag äter nästan aldrig spenat hemma eftersom gubben inte gillar det, men vräker i mig på skolan.

image1341

Kommentarer
Postat av: Alltiallon

Mm, jag är ingen idog tittare på tv överhuvudtaget, men för att "hänga med" (i första hand tonåringarna) så ser jag till att ha sett åtminstone ett avsnitt av allt, så man har en aning om vad de pratar om. Detta innebär att jag har sett Lenita från Årjäng och kikade lite extra på omgivande miljö/natur för att bilda mig en uppfattning om kommunen..;-))).

Postat av: Bloggblad

Det låter betydligt godare än när jag fick extra vegetarisk skolmat som i stort sett var oätlig... och då är jag inte kräsen alls.
Det hände att eleverna störde mattanterna så att de inte skulle se att jag skrapade av tallriken ibland... för några klagomål tålde de inte.

Har slutat äta både vegetariskt och i skolan...

2007-11-17 @ 17:19:37
URL: http://bloggblad.blogspot.com
Postat av: Inga M

Alltiallon: Jag har ärligt talat inte sett något avsnitt av Ensam-mamma-söker-fru. Men det beror bara på att vi inte har den kanalen hos oss, annars skulle jag förstås ha sett eftersom Lenita är med.

Bloggblad: Oj då, det låter inte gott! Vi får kanonfin mat numera, 5- 6 olika sallader varje dag, bara det liksom!!

2007-11-17 @ 22:40:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback