Sprucken-jord-bild igen!

Sprucken-jord-bild igen!

Nu publicerar jag min sprucken-jord-bild igen för Gaggas skull. Jag hittade alltså en sprucken-jord-bild på hennes blogg och uppmanade henne att gå in på min blogg i arkivet under kategorin "bilder och figurer" för att se på min spruckna-jord-bild. Men hon fann ingen och inte jag heller. Jag rensar ibland i gamla blogginlägg och hade då slängt bl.a. den här. Men den fanns på min dator där jag lägger bilder bearbetade för bloggen, nu kommer den tillbaka alltså och in i arkivet under "bilder och figurer" igen.

Kommentarer
Postat av: Trolda

Så VACKERT!!! Faktiskt...TROTS illusioner om torka, svält och fattigdom....Men så SPIRAR det ju i GRÖNT också..Och där återfår man HOPPET, livsglädjen och tron...."SÅ FILOSOFISKT" =D

Trolda - filosofie trold..=D

Postat av: gagga

Så fin! Din inger ju spirande hopp. Bra att du la in den igen.
Har lagt in din sida som länk på min blogg. Hittar inte din blogg på Nyligen däremot. Om den fanns där, skulle du direkt hamna på min favoritlista även där
Nu ska jag läsa om vad du skrivit om torget m.m. i Årjäng. Läste ju NWT artikeln o förundrades.

2007-05-02 @ 22:24:20
URL: http://gaggas.blogspot.com
Postat av: Inga M

Trolda: Jag tog bilderna på den spruckna jorden för drygt ett år sedan. Det var ett stort parti på den åker vi kallar smörhôla som såg ut så här. Det var verkligen en bit ökenlandskap.

Gagga: Jag ska lägga in Dig också på min blogg. Hur jag ska göra för att hamna på nyligen vet jag inte. Jag måste väl någon gång förkovra mig i blogghantering, men ännu så länge har tiden inte räckt till och min naturbegåvning är absolut noll.

2007-05-02 @ 22:50:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback