Sanningen om bloggare på spåren!

Äntligen har jag kommit sanningen på spåren om vilka som bloggar! Myntet föll ner efter kommentaren hos Tjatis nu vid halvsextiden på morgonen. Vi som bloggar är helt enkelt folk som är vakna udda tider på dygnet. Tider då inget sällskap finns i närheten, alla andra snusar lugnt i sina sängar och då sitter / ligger vi bloggare ensamma med vår  dator och är sällskapssjuka och pratsjuka. Kolla bara när inlägg o kommentarer är gjorda; 00.01, 03.32, 06.02 typ!  Alltså egentligen ett gäng sömndruckna, halvsovande, sällskapssjuka typer, inga samhällsomstörtare precis, som det ibland hävdas.

Kommentarer
Postat av: matrixa shamanen

ha ha - det där visste jag redan!
Själv är jag ständigt uppe konstiga tider - har alltid haft svårt att sova...jag tror at bloggning mm blir mångas räddning faktiskt! Det är ett helt ofarligt sällskap - dessutom roligt och ibland nyttigt och lärorikt!
Däremot går det ju upp och ned vad gäller engagemanget även för mig...nu har det varit en lååång tid då jag har haft svårt att komma tillbaka till bloggandet -- mest beroende på konflikten med min släkt angående föra bloggen.
Men jag tror verklien på bloggen som kommunikationsform!

Postat av: Manon

Håller med! Absolut är det udda tiders människors sysselsättning:).
Jag tror också på bloggen.

2007-06-01 @ 08:30:20
URL: http://manon.blogg.se
Postat av: flasknosen

Hehe, du är nog något på spåren där! Kanske ska vi som bloggar låtsas att det är på det sättet så att etablissemanget lugnar sig - så kan vi visa vårt rätta ansikte när de minst anar det. :-)
Skämt åsido, men visst är det lite underligt att en del retar sig så mycket på just bloggandet? Kanhända är det för okontrollerat och upplevs lite störande för ordningen. Gräsrötterna tar sig ton och börjar sjunga, det gillar inte gräsklipparen och trädgårdsmästaren. Rötter ska vara tysta och bara hålla sig under jord, viska med varandra på sin höjd.

2007-06-01 @ 11:07:59
URL: http://flasknosen.blogg.se
Postat av: kicki

Ja bloggandet har blivit ett trevligt göromål nästan varje dag, man längtar att se vad ni skriver om och om det finns några nya recept att göra till middan..ja alltid finns det nåt att läsa om...tiden bara rinner iväg...
kicki i Värmland

2007-06-01 @ 14:07:47
URL: http://kickilettenstrom.blogg.se
Postat av: Inga M

Matrixa: Jag har skrivit om det förut också att jag tror att bloggen för många fyller en primär funktion som kommunikationsverktyg, alltså inte i första hand ett medel att åstadkomma opinionsbildning. Men det förekommer naturligtvis också.
Manon: Ja, detta har absolut kommit för att stanna.
Flasknosen: Ha ha ! Vi kan väl viska till varandra och sedan lyfter vi på jorden som Du säger när de minst anar det och bildar ett nytt parti eller så! Det vore väl kul; ett bloggparti!
Kicki: Jag gillar också bloggar som är omväxlande, där man hittar olika saker och blir lite överraskad.

2007-06-02 @ 07:31:24
Postat av: Kenny

Du är smart! Och jag håller med dej..hoppsan, vad är klockan nu? ;)

2007-06-16 @ 00:40:07
URL: http://kennysvensson.webblogg.se
Postat av: Inga M

Kenny: 00.40 så min teori verkar hålla!
Fast Du kan nog bli en samhällsförändrare ändå med Ditt politiska intresse.

2007-06-16 @ 09:08:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback