Rolig kväll!

Idag söndag har vi mest varit effektiva och arbetssamma. Jag har tvättat och strukit för att vara förberedd inför resan fram i veckan. Planerat skolarbetet åt vikarien för den dagen jag ska vara borta. Och gubben har pysslat på farmen och hjälpt de nyinflyttade vännerna. De kunde tillsammans med vår huselektriker konstatera att tyska lampor inte på något vis passar i Sverige. Det går inte att göra om, bara att köpa nya. Fattar inte varför man inte standardiserar så enkla saker när man nu vill tvinga på folk en massa annat som man varken vill eller behöver ha lika; gurkor o så.

Hur som helst så bjöd vi ikväll in M och hans två  fiskekompisar till en enkle kvällsmat. De kommer från norra Tyskland och har varit här flera gånger varje år sedan vi började hyra ut. De var faktiskt bland de allra första gästerna. Nu bor de på Brogärdet. Sedan kom A och U. med en husnyckel lagom till kaffet. De var jättetrötta av flyttbestyr. Det är inte lätt att flytta hit från ett annat land. Massor som inte fungerar. Inte ens telefon än. Och inget internet! Bara det!

Vi hade roligt i alla fall, blev ju en större flock på 7 pers och skrattade massor. Ni anar inte hur många skämt tyskarna har om Angela Merkel och Helmut Kohl!  Jag har ont i skrattmusklerna i magen.

Undrar hur Stockholmsonen mår idag. Han var med så där 15-talet goda vänner i Sandhamn på svensexa med en av de bästa vännerna. Det blir bröllop neråt Europa i  juni och sonen ska vara toastmaster. En ny erfarenhet tror jag.

Imorgon börjar en ny arbetsvecka som bara består av två dagar för min del. Onsdag är jag ledig för vår lilla resa. Men de här två dagarna blir det vansinnigt mycket arbete. Ska förbereda samtalen nästa vecka, planera för en utedag och på tisdag ska vi göra ett studiebesök i Karlstad.

Kommentarer
Postat av: Manon

Äntligen går det att kommentera här igen!!!!! Det har varit jättesvårt, även hos AnnaaM och Indra...

Låter härligt!

Vi var ute för ovanlighetens skull i helgen, jag och maken. Tom två ggr på samma kväll:)). Åt på ett ställe och bestämde oss för tat göra detsamma på annat med:))))!!!

Postat av: frktjatlund

Fler tvådagarsveckor åt alla! Eller åtminstone tre. Och sprid långhelgerna lite bättre över året. Och lite tätare, tack.

2007-05-14 @ 20:40:57
URL: http://frktjatlund.blogg.se
Postat av: Inga M

Manon: visst är det roligt att komma ut ibland och skämma bort sig själv!

Tjatis: Kan bara hålla med!

2007-05-17 @ 18:02:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback