Ny stilmall på bloggen?

Förut var det fel på min web läsare enligt blogg.se. Jag borde byta till Firefox. Men nu är det visst enligt uppgift från dem via Annaa fel på våra stilmallar. Jag har gillat min stilmall och vill inte byta. Den är enkel och skriver med stor stil. Men nu har jag testat Author. Den är också enkel och ren men skriver för liten stil. Väntar ett tag till.


Kommentarer
Postat av: Alias1

Jag håller med om att det inte finns så många bra stilmallar, själv är jag inte helt nöjd med någon. Den jag har just nu är bara för att "ombyte förnöjer", alltså inte speciellt nöjd med den heller. Enligt en av mina döttrar så kan man skapa sig en egen mall. Nu varken vill eller orkar jag lägga ner ngn energi på att ta reda på om 1. det stämmer 2. hur man gör....så jag får väl fortsätta att "förnöja" mig med de som finns fix och färdiga..;-)).

Postat av: Inga M

Alias: Att skapa en egen stilmall vågar jag inte ens tänka på. Author skulle vara bra, enkel och så men stilen är för lite för oss gamla och skumögda.

2007-05-19 @ 17:07:11
Postat av: Börje

Nåt konstigt är det. Jag försökte klicka in mig på kommentarer på förra bloggposten om Billgren i Jönköping men det gick inte att rulla ner sidan till kommentarfältet.
Vet inte om Firefox löser problemen, men jag använder den sedan en tid och trivs rätt bra med den.

2007-05-19 @ 18:30:02
URL: http://hoglander.se/blog
Postat av: Annaa M

Men är det verkligen storleken det är skillnad på? Det är något annat som gör att det blir liksom suddigare på min skärm, men det trodde jag berodde på att jag inte har riktigt rätt upplösning på skärmen.
Visst är det fan att det ska vara så mycket tekniskt krångel kring bloggandet? Kan inte begripa varför man inte har en teknik som passar standarden på de flesta datorer. Det verkar ju inte bli bättre. Och svar på varför kommentarerna hänger sig har jag alltså inte fått.

2007-05-19 @ 19:08:18
Postat av: Anki

Hej Inga!
Tävling hos mig!

2007-05-19 @ 21:58:12
URL: http://ankitankar.blogg.se
Postat av: Inga M

Börje: Asch, jag hade verkligen velat ha Din kommentar till Billgrentexten! Funkade det inte heller med F5 eller minimera / maximeraknappen?
Annaa: Jag hatar verkligen det här krånglet!!!
Anki: Ska kolla, även om jag får erkänna att jag inte är någon tävlingsmänniska och allergisk mot listor som liknar skolan ändlösa utvärderingar!

2007-05-19 @ 22:48:39
Postat av: Lillan


Jag har inga problem med själva kommentarsidan, det är bara när det gäller att få iväg en kommentar som det mestadels krånglar. Det är fortfarande besvärligt på Annaas blogg också.
Nu gick det inte igen. GÖr ett nytt fÖrsÖk.

2007-05-20 @ 00:47:11
Postat av: Inga M

Lillan: Å nej! Krånglar det också?? Trodde att det enbart var att komma ner till kommentarerna som blev fel. Nu har jag lagt in order på designsidan om ny stilmall. Men det tar väl tid. Jag antar att alla tidigare blogginlägg också ska ändras och det är ju massor. Och stort med många bilder!

2007-05-20 @ 01:14:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback