Melodifestivalen - bedrövlig!

Så fick jag då en gång i livet nöjet att tycka precis som Bert Karlsson: Melodifestivalen är bedrövligt dålig. Jag tyckte så synd om reportern som jag hörde hade all möda i världen att svälja undan sina sarkasmer. De låg ju serverade på fat gång efter annan. Det här evenemanget har urartat till pajaskonster.Vi såg och hörde med ett halvt öra den sista delen men det räckte.

Kommentarer
Postat av: Maria

Jag h?ller med. Skit ! Med ett undantag, The Ark ! Jag gillar den l?ten.

2007-05-13 @ 00:39:28
Postat av: Inga M

Maria: Håller med Dig också, the Ark får helt godkänt och låten också.

2007-05-13 @ 07:51:40
Postat av: Lillan


Tyvärr så missade jag The Ark. Har aldrig hänt tidigare att jag missat Sveriges bidrag men det blev så p.g.a. att jag ville se ett annat program under den fÖrsta timmen. Jag klickade lite fram och tillbaka i bÖrjan men sedan lät jag bli. Det var då The Ark uppträdde.
Jag såg faktiskt inte mycket av ESC sedan och stängde av innan man rÖstat färdigt; orkade bara inte mer. Alla dessa Öststater,det var ganska klart redan från bÖrjan hur det skulle sluta.
Jag har varit en mycket trogen ESC-tittare sedan i slutet av 50-talet, men nu tror jag inte att jag kommer att bry mig längre.

2007-05-13 @ 11:49:22
Postat av: Inga M

Du verkar vara helt överens med mig och det är dessutom Aftonbladet såg jag på nätet. Tidningen rekommenderar att man lämnar tävlingen helt och hållet. Det har blivit för dåligt.

2007-05-13 @ 23:35:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback