Kommentarproblem har jag och några till!

Tydligen är det vi som använder Explorer och inte Firefox som webläsare, vad nu det är för nåt, som drabbas av problem pga någon förändring på blogg.se. För en förändring måste det vara, så här har det inte varit förut.

Blogg.se säger att de inte har tänkt ändra på något så att det funkar bättre utan de råder sina användare att byta till firefox. Jag vet inte hur man gör det och inte om jag ska göra det.

Jag har själv inga problem längre sedan jag har lyckats få in favoriter - listan bredvid texten i bloggen. Då går det att komma så långt ner i kommentarer att det går att skriva. För det var problemet förut, att det blev stopp på halva vägen liksom och man nådde inte ner till kommentarsplats. Nackdelen är att länkar och allt annat hamnar långt ner i bloggen, nedanför texten.

Datorer är så märkliga, nyckfulla intill mänsklighet. Det plötsligt bara händer saker!


Kommentarer
Postat av: En liten tant

Här kan du hämta Firefox http://www.firefox2.cc/se/
Jag använde den webbläsaren tidigare men har inte hämtat den till nya datorn än. Men nu fick jag ju en påminnelse så nu kanske det blir av.

Postat av: Lillan


Inga, jag har fortfarande problem med att få in kommentarer här. Skrev ett rätt långt inlägg under transommar härom dagen som vägrade att låta sig skickas. Undrar om det kommer iväg eller om meddelandet " bad gateway " dyker upp igen.
Here goes..

2007-05-11 @ 23:59:58
Postat av: Inga M

Tant: Jag är rädd att om jag hämtar hem en ny webläsare så kommer den att "kollidera" med den gamla som ligger kvar. För det kommer den att göra, jag klarar inte av att ta bort något. Suck!

Lillan: Tack för att Du inte ger upp med min hopplösa blogg! Nu syns i alla fall kommentaren. Jag väntar tyvärr ännu större krångel framöver; vi ska få ADSL också äntligen. Skönt, men krångel innan det fungerar antar jag.

2007-05-12 @ 07:52:51
Postat av: Ninni

Jag har Firefox och min son säger att det är den bästa webbläsaren!

Jag kan även använda explorer så det är inga problem..jag väljer vilken jag vill öppna i!
Ha en skön dag, kram

2007-05-12 @ 08:39:03
URL: http://ninni.blogg.se
Postat av: Inga M

Ninni: Dum fråga förstås men hur väljer Du det?

2007-05-12 @ 09:07:19
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Alias1

Min bror och min man som är "datanördar" använder Firefox, själv är jag glad om jag får behålla det invanda och använder således Explorer. Med andra ord så tror jag att "expertisen" har rätt, men jag anser mig tillräckligt bångstyrig för att behålla Explorer tills det "passar" mig att byta...;-))).

2007-05-12 @ 12:02:11
URL: http://alias1.blogg.se/
Postat av: Inga M

Alias: Ha ha... Då är vi två som är trotsiga nu då och vägrar göra som vi blir tillsagda. Typiskt oss lärare kanske att inte lyda order, hellre dela ut dem till andra.

2007-05-12 @ 12:13:59
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Rutan

Det olika ikoner att klicka på; Explorer ser ut som ett e och Firefox som en liggande räv med ett jordklot i famnen. Funkar hur bra som helst att ha båda, men har blivit rekommenderad Firefox och är nöjd. Man får göra nya bokmärken, bara.

2007-05-12 @ 13:09:34
URL: http://rutan.blogg.se
Postat av: mildamakter

Jag använder Explorer och hade samma problem som du har, tills jag kom på, att om jag trycker på minimera/maximera knappen (den i mitten) i den översta balken på sidan, så släpper låsningen och man kommer åt kommentarfunktionen igen. Prova ska du få se :o)

2007-05-12 @ 17:17:48
Postat av: Inga M

Rutan: Ok, de ligger alltså på skrivbordet. Så om jag gör blogginlägg i firefox så kommer det att fungera för alla?

Mildamakter: Jag har själv inga problem längre att komma åt mina egna kommentarer eller andras. Det kanske har löst sig det senaste dygnet på något annat sätt. Jag avvaktar tills jag får fler signaler på att det inte går att läsa eller kommentera. Ska pröva Ditt knep nästa gång det kör ihop sig.

2007-05-13 @ 00:12:19
Postat av: Alias1

Hej igen, jag var inne på en annan dator och tittade på din blogg. Den datorn har Explorer 6 och där kunde man som du beskriver inte komma "ner" bland kommentarerna. Själv har jag Explorer 7 och där fungerar det bra. Ville bara tipsa om att det kanske räcker med att uppdatera Explorer till senaste versionen, så kan vi fortsätta att "vägra använda ngt annat"...;-)).

2007-05-13 @ 10:24:56
URL: http://alias1.blogg.se/
Postat av: Inga M

Aha, nu börjar det klarna. Jag har ingen aning om vad jag har för Explorer, men nu fungerar det i alla fall hos mig och det verkar som om flera trogna vänner kan kommentera så jag ligger lågt ett tag och avvaktar om jag får fler klagomål. Men jag ska kolla om det går att uppdatera Explorer vid tillfälle. Det kan säkert vara klokt i alla fall. Får berätta det för Annaa, hon verkar också ha haft problem och vill heller inte använda Firefox.

2007-05-13 @ 23:38:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback