Fyrkanten fixar kommentarerna här också!

Nu sitter jag alltså vid hotelldatorn på vackra Quality Winn Hotel i Huskvarna / Jönköping och bloggar och knepet med fyrkanten där uppe funkar på den här datorn också!! När jag inte kommer längre ner i kommentarerna på min egen blogg så klickar jag ¨på minimera / maximerafyrkanten uppe i den blå remsan, alltså mittenfyrkanten och då släpper låsningen!  Men jag får göra om manövern varje gång jag kommer in på en ny blogg som hänger sig!


Vi har varit ute hela dagen på jakt- och viltmässan. Den är i två stora mässhallar och ett stort uteområde. Vi har naturligtvis pratat med många bekanta och en del goda vänner.  Nu värker fötterna och ryggen ordentligt efter allt travande och vi får nog vila en stund och sedan äta något. Imorgon blir det en tur till, bl.a. för att handla lite goda mässdelikatesser; hembakat bröd, torkat / rökt älgkött, älgsalami och annat mumsmums.

Jag vill också försöka komma en sväng till Jönköpings konstmuseum.

Ni anar inte hur vacker utsikten från vårt hotellfönster är, ska lägga ut bilder sedan. Vi ser alltså rätt ut över Vättern. Kan inte begripa varför vi inte ser några båtar; inga fritidsbåtar eller någon yrkesmässig trafik en ledig dag som denna. Men taxichauffören tror att det är avsaknaden av skärgård. Man kan åka till Visingsö, men har man gjort det några gånger så har man sett allt.


Kommentarer
Postat av: Rutan

Du är i mina trakter, 7 mil härifrån. Nej, Vättern är ingen bra sjö för fritidsbåtar. Den är dessut djup och kall. Men utsikten! Om du hinner åk upp till Hakarpspojkarnas stuga, där är det vidunderlig utsikt!

Postat av: Anonym

Nu kan jag äntligen kommentera hos dig.
Just i Jönköping har jag bott på hotell (Ibis) en gång det var det var en lite annorlunda byggnad så hade man en fantastisk utsikt men staden som sådan var sådär. Ha en trevlig vistelse väntar med spänning på fotona. /pimpim

2007-05-17 @ 20:45:48
Postat av: Inga M

Rutan: Vi känner ju historiens vingslag här och när vi åkte förbi Kungslena på vägen hit; Arns land. Jag är för höjdrädd för att åka upp till några utsiktsplatser men tack ändå för tips.

Pimpim: Maten här på Winn efter E4 norrut är en upplevelse! Bordet bredvid oss sitter en känd kock leif Mannerheim tror jag att han heter och han ser också nöjd ut! Morgondagens konstutställning lär ska var Ernst Billgren, om jag läste rätt. Inte helt fel! Sen letade jag efter konserter och andra kulturella evenemang för denna kväll, men det fanns inget.

2007-05-17 @ 21:24:17
Postat av: Annaa M

En gång var jag i Jönköping och skulle göra reportage. Jönköping var tomt. Det fanns ingenstans att gå, ingenting att göra. T o m Stora Hotellet var tomt. Bara jag där. Trodde jag. Till frukost sprang det omkring 300 japaner. Det var obehagligt.

2007-05-17 @ 23:33:22
Postat av: Blackout

Tittar in för att säga hej. Fingret har läkt, den nya ytterdörren är på plats och den obildbare terriern sitter fint, går på balansbommen och hoppar små gula hinder.
Och så är ju sommaren snart här :-)

2007-05-18 @ 08:38:07
URL: http://blackout.blogg.se/
Postat av: Trolda

Ha en underbar "minisemester"!!! Och visst är Sverige fantastiskt vackert! ser fram emot bilder framigenom...=)
Trolda - trevlig helg!

2007-05-18 @ 21:16:16
URL: http://trolda.blogg.se
Postat av: frktjatlund

Vi har mellanlandat i Jönköping ett antal gånger på väg söderut och för några Elmiamässor. Inte helt ovanligt, med andra ord.
Lycka till med bloggbrottningen!

2007-05-18 @ 22:40:34
URL: http://frktjatlund.blogg.se
Postat av: Inga M

Annaa: Måste ha känts som att landa ofrivilligt på Mars! Fast nu var det inte en enda japan i Jönköping. Däremot en massa grönklädda män med jakt i blicken. Hade kanske känts lika illa!
Blackout: Roligt att Du är tillbaka igen och att allt är väl. Jag ska titta in.
Trolda: Tack! Vi som aldrig åker utomlands får nöja oss med Sverige och det är väl inte fy skam!
Tjatis: Tack för lyckönskningar med bloggen! Det ser ju ut att behövas. Undrar om hela bloggen försvinner när blogg.se drar in min stilmall. Hela jag blir liksom indragen med hull och hår?

2007-05-19 @ 11:46:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback