Fantastisk Vätternröding!

Fantastisk V?tternr?ding!

På hotellet åt jag en av de godaste måltider jag någonsin ätit och det i en vacker matsal med utsikt över Vättern. Det var Vätternröding med skaldjur, sparris, rom och skalpotatis. Sparrisen var perfekt kokt, med en hel del tuggmotstånd.

image661

Och desserten var som ett litet konstverk; tre olika sorters sorbeter. En av dem, den gula, måste ha varit gjord på physalis, men jag glömde fråga. Den var i alla fall väldigt god och speciell i smaken.

Kommentarer
Postat av: Fiskarflickan

Wow! Ser jättesmarrigt ut! Blir hungrig bara jag tittar på bilderna!

Postat av: Inga M

Fiskarflickan: Jag antar att Du som kommer från en fiskar och båtsläkt har ätit mycken god fisk i Ditt liv. Men jag lovar att detta skulle ha varit ok även för en kräsen japan.

2007-05-19 @ 17:08:54
Postat av: Fiskarflickan

Ja, mycket god fisk har det blivit. Men även mycket fisk som inte varit god (tyckte inte alls om fisk när jag var liten mer än stekt fisk men mamma lagade fisk fem dagar i veckan så det var bara till att äta och se glad ut!) Men om en kräsen japan skulle tycka att det var okej så skulle jag antagligen älskat det! Och om inte så hade jag ätit desto mer av deserten! Det är så saker som jag är så svag för som glass och sorbet...

2007-05-19 @ 18:09:10
URL: http://fiskarflickan.blogg.se
Postat av: Inga M

Fiskarflickan: Kunde tro att det var så och jag förstår att Din mamma blev fena på fisk eller hur man ska uttrycka det. Sorbet på physalis var alltså såååå läckert!

2007-05-19 @ 22:52:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback