Nu laddar vi för isfiske på tysk TV Dmax kanal kl 19.15

Ikväll  lördag, kommer så det väntade programmet om isfiske på den tyska Tv kanalen Dmax, programmet som spelades in här hos oss på Östra Silen för ett par månader sedan med Auwa. Det heter Fisch`n Fun.

Har sovit större delen av eftermiddagen för att orka. Det är inte så mycket ork kvar efter den långa sjukdomsperioden med influensa. Den har varat i snart 6 veckor nu. Jag orkar åka och handla, sedan lägga mig, stryka en liten tvätt, sedan gå och lägga mig, göra en sallad, sedan gå och lägga mig osv osv. Det är faktiskt så här, benen bär inte bättre än så.  Men man får vara tacksam för det lilla, det går ju att vara uppe en stund i taget i alla fall.

Försöker föreställa mig att jag ska åka till jobbet imorgon och förbereda måndagens arbete. Får inte ihop det riktigt än, men skam den som ger sig. Jag måste ju i alla fall. Inget är i ordning eftersom jag var sjuk två dagar före sportlovet.

Kommentarer
Postat av: Excessa

Ajaj, 6 veckors flunsa är inget roligt. Fortsätt o sov så mycket du kan och försök sätta dig själv i första rummet för annars kanske det slutar riktigt illa. Kom ihåg att vara rädd om Dig!

Postat av: Trolda

Det tog mig cirka 3 veckor innan jag kände mig "normal" igen...Och eftersom du drabbats två gånger tar det nog minst dubbelt så lång tid..Stackars dig Inga! Men det BLIR bättre så småningom - jag lovar! =)

Trolda - med önskan om god bättring!

2007-03-03 @ 23:01:23
URL: http://trolda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback