GRATTIS ÖMER!!! Presschef hos Mona Sahlin!!

G R A T T I S  ? M E R !!! Presschef hos Mona Sahlin!!

GRATTIS ÖMER  till att ha fått jobbet som presschef hos Mona Sahlin!!  Det blev offentligt idag! Vi är jätteglada för Din skull ( Ok det är fel parti, men det är smällar vi får ta både Du och vi!). Om nu någon skulle bli presschef så var det naturligtvis Du!! Vi har hållit tummarna för Dig sedan vi hörde att den förre presschefen avgått.  Men vi vågade inte riktigt hoppas.

Efter alla våra politiska diskussioner frampå småtimmarna här på Liane eller  över en öl någonstans i huvudstaden så vet  Du naturligtvis allt om alliansens tankar och strategier men det bjuder vi på.

Normalt så lägger vi inte inte ut bilder på våra vänner, men nu är Du en så offentlig person att Du får stå ut med det. Detta var den första bilden jag hittade, Du och Stockholmssonen bjuder oss på mat vid ett av Era besök här på Liane. Kanske förra sommaren? Det är från köket vid en av våra fiskestugor, den på Brogärdet!  

Kramar o grattis från oss här på Liane!

Ps. Ömer är alltså en av Stockholmssonens bästa vänner om nu någon undrar varför en infödd stockholmare befunnit sig på Liane vid ett flertal tillfällen.

Kommentarer
Postat av: Björn

Hon lär nog behöva en duktig presschef :-)

Postat av: Ömer

Tack Inga! Känns spännande, utmanande och roligt. Blir det alltför stressig så får jag komma och vila upp mig hos er - skjuta lerduvor, bada i tunnan och grilla!
/Ömer

2007-03-30 @ 18:31:11
Postat av: Inga M

Björn: Det har hon fått!

Ömer: Du är så välkommen, det vet Du! Här råder som vanligt lugn och stilla frid i skogen. Lycka till med jobbet! Du kommer att fixa det jättebra. Mona har valt rätt, men det vet hon förstås redan.

2007-03-30 @ 21:57:04
Postat av: Anonym

Kul för Ömer gratti grattis /pimpim

2007-03-30 @ 22:05:32
Postat av: Alias1

Mmm, det kan nog vara en utmaning att vara presschef hos Mona, speciellt om det blir fler uttalanden om att det är "ballt" att betala skatt och sedan inte göra det själv..;-)). Eller att hitta rimliga förklaringar på en massa obetalda p-böter.. En utmaning må jag säga, ett jobb jag antagligen skulle tyckt varit roligt själv, då jag gärna ger mig på svårare utmaningar.;-)).

2007-03-31 @ 08:31:47
URL: http://alias1.blogg.se/
Postat av: En liten tant

Det känns bra att veta att presschefen är bra, han kommer att behövas.
Håll gästsängen redo, han kommer att behöva ha en retreatplats!

2007-03-31 @ 10:52:32
URL: http://tant.webblogg.se
Postat av: Lars Anders Johansson

Är det han som ska tillrättalägga och släta över alla grodor som hoppar ur hennes mun?

2007-03-31 @ 10:53:39
URL: http://slott.blogg.se
Postat av: Inga M

Pimpim, Alias, tant, LAJ:
Jag utgår ifrån att det bl.a. är presschefens ansvar att tillrättalägga omkring partiledaren, att förklara och försvara uttalanden. Det är naturligtvis alltid en svår uppgift, oavsett om partiledaren heter Mona eller Göran eller något annat. De, liksom de flesta av oss, åstadkommer grodor då o då. Och allt som sker, sker i offentlighetens ljus.

Men jag är väldigt glad att vår vän Ömer har fått det här jobbet och det oavsett vem som är partiledare. Det är som han säger en utmaning. Men han är väl skickad att fixa det hela: journalistutbildning, uppväxt i socialdemokratin genom att hans mamma jobbade nära Ingvar Carlsson, cool person och han har några års erfarenhet från jobbet på pressavdelningen hos de socialdemokratiska riksdagsmännen.

Vi är övertygade om att Ömer kommer att göra ett bra jobb. Sen får vi se hur partiledaren klarar sitt.

2007-04-01 @ 07:44:36
Postat av: Ninni

Ha en sköön dag i solen...kanske jag ringer rådgivningen, vi får se hur det känns under dan..kramen

2007-04-01 @ 09:17:11
URL: http://ninni.blogg.se
Postat av: Liane

Vad är Liane? Är det en gård? Jag heter Liane, och tycker det skulle va intressant att få höra mer om vad gården fått sitt namn av?Liane, Falkenberg

2009-01-06 @ 23:23:38
URL: http://liane1.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback