Fattar noll om bloggen!

Jag läser full av förväntan informationen om den nya bloggen. Om den reformerade bloggen som ska vara så mycket bättre än den gamla. Den reform som vi stackars bloggare genomlidit i full abstinens och med datastressen sprutande ur öronen.

OCH JAG FATTAR INGENTING!!!

Det är så sanslöst dumt, jag fnissar för mig själv och upprepar de obegripliga orden som står där!!

Men jag hör väl till en generation av korkade som inte kan det nya dataspråket. Jag vet inte vad orden betyder. Jag som alltid trott att jag har haft språket i min hand, både det svenska och ett par till.

Nu förstår jag hur min gamla mamma kände sig på ett tidigt stadium i livet när jag gick om henne i bildning och livserfarenhet. Hon kände sig nog helt passerad precis som jag gör nu.

Jag får nöja mig med att konstatera att inlägg och kommentarer hamnar där de bör hamna, förutom att mitt namn envisas med att försvinna direkt efter att jag skriver det, men där kan jag sympatisera med bloggen. Jag har heller aldrig gillat mitt namn.

Kommentarer
Postat av: Anna

Näe du. Jag fattar inte heller mycket av det där. Jag säger till min man om det är nåt jag inte klarar m datan...så fixar han det. Tur för mig, han jobbar m data o är mkt duktig. Men, å andra sidan är det ju dumt, för jag lär mig ju inte på det sättet. Anna

Postat av: Trolda

Du har blivit "tagen"...Läs min blogg för mer information. Men bara om du har tid o lust, känn ingen press..

Trolda - utmanare...

2007-03-07 @ 08:46:44
URL: http://trolda.blogg.se
Postat av: Sofie

inte jag heller...har haft ett helvete med min länkningar i text får bra felmeddelanden..

du är "tagen"...se min blogg

2007-03-07 @ 11:40:32
URL: http://zofy.blogg.se
Postat av: Alias1

Jag ler igen, som jag brukar göra åt många av dina inlägg. Jag får ofta beröm för att jag är så snabb på att uppfatta allting. Att jag dessutom är duktig på att ta ut det viktigaste i en text, men vad hjälper det mig..;-))? Jag förstår inte heller informationen, jag trodde att det kanske berodde på att jag har det stressigt och på så vis läser okoncentrerat, men eftersom det tydligen finns fler än jag med frågetecken om texten så kanske det är ngt som är fel på själva informationen och inte oss stackars bloggare som gör återkommande försök att informera oss om "senaste nytt"...:-)).

2007-03-07 @ 21:52:24
URL: http://alias1.blogg.se/
Postat av: Inga M

Anna: Aha, Du har hittat en genväg där via Din man. Jag önskar att jag haft mina barn hemmaboende. De hade nog kunnat hjälpa mig, det är nog deras språk.

Trolda och Sofie: Jag är glad och smickrad över att ha blivit utvald till att bli "tagen". Det känns gott att höra till de inbjudna.

Men i mitt jobb, mitt i skolans utvärderingshysteri så tvingas vi om och om igen att göra den här typen av listor så jag känner bara att jag orkar inte göra det på min fritid också. Jag står över och låter budet gå till någon annan. Kalla det gärna yrkesskada. Jag hoppas Ni inte tar illa upp.

Alias: Ja, man kan ju fundera på vem eller vilka informationen vänder sig till. Är det till dem som behöver informeras eller är det till dem som redan vet?

2007-03-07 @ 22:51:59
Postat av: Trolda

Självklart skall du inte göra det om du inte har lust! Du är ju ändå "med i gänget"...=D

Trolda - Tjingeling!

2007-03-08 @ 18:58:02
URL: http://trolda.blogg.se
Postat av: Nina på Johangården

Men byt namn till något du gillar då... det är enkelt.

Mitt namn snor bloggen på en gång trots att jag gillar det. Dumt.

2007-03-08 @ 22:00:01
URL: http://ninajohangarden.blogg.se
Postat av: Inga M

Trolda: Tack för Din förståelse, den värmde!

Nina: Nja, rent formellt kanske det är lätt, men att få alla att vänner, bekanta och kollegor att ändra sig? Nej det tror jag inte på. Det skulle vara om vi måste flytta då¨förstås och börja om från början igen med allt.

2007-03-08 @ 23:27:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback