Vackra molnformationer!

Vackra molnformationer!
Förr tänkte jag aldrig på moln och hur de såg ut. De hade ju alltid funnits där. Men för ett par år sedan hade LA-sonen med sig en flickvän med japanskt ursprung hit hem. Vi åkte en del på sjön förstås och hon var fascinerad av våra vackra molnformationer. Tog massor av kort. Sedan dess tar jag dem inte för givna utan tittar ibland och visst är det vackert när det ser ut så här. Bilden tog jag precis när vi kom hem från grillning i kväll ute på sjön i Harnäs hos D och G. Klockan var inte så mycket, bara så där halv 11 och så här vackra var molnen bara några minuter. Sedan var det över.

Imorse försökte jag antyda en del hushållsambitioner! Med skammens rodnad på kinderna får jag väl erkänna att det blev inte så mycket av det. Fastnade en god stund i Stieg Larssons tegelsten "Flickan som lekte med elden" sen blev det en del annat sommel under dagen och till slut så frestade goda vänner med grillning och samkväm vid sjön. Och vi är som vanligt lättfrestade, lämnar allt vind för våg, slänger en båt i sjön och sticker iväg.  Imorgon blir det ännu mer sjöliv. Rolands gamle barndomsvän som bor i Sthlm och som jobbar med säkerhet på Kasinot kommer hit med fru och dotter. (Minnesgod läsare erinrar sig förstås att vi hälsade på dem när vi var i huvudstaden senast och åt god mat tillsammans ute på Lidingö)  Vi ska ta en tur på sjön och sedan äta en bit mat och prata bort kvällen.

Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården

Ett tag höll jag på att fotografera "dagens moln"... men har slutat med det. Fin bild!

Postat av: Trolda

Himlen fascinerar...Och det är kul att se på den i olika länder då det faktiskt sklijer sig en hel del i utseénde..Speciellt då naturligtvis nattetid med olika stjärnbilder...Ha en fin dag!
Trolda - kramar!

2007-06-26 @ 11:30:33
URL: http://trolda.blogg.se
Postat av: Annika

vacker bild :)hoppas kvällen var trevlig

2007-06-26 @ 14:53:42
URL: http://motleycrue.blogg.se
Postat av: Blackout

Jag ligger ofta på rygg och tittar på molnen, det är så rogivande. När vi var små brukade min syster och jag tävla om vem som kunde se flest djurformationer, vi var tvugna att visa och förklarar så att den andra också såg.

2007-06-26 @ 14:55:32
URL: http://blackout.blogg.se
Postat av: Lars Anders Johansson

Det är onekligen lite Wagner över dem.

2007-06-26 @ 16:02:17
URL: http://slott.blogg.se
Postat av: Inga M

Nina: Dagens moln är ju en kul idé, evigt föränderlig, aldrig två¨dagar lika.
Trolda: Undrar vad det kommer sig?
Annika: Det var den verkligen!
Blackout: Känner igen den leken också från min barndom!
LAJ: Jo, dramatiken har de ju gemensamt. Men det skulle inte våra tyska vänner gilla att höra. De är av en äldre generation som alltid förknippar Wagner med nazi-Tyskland. De lyssnar aldrig frivilligt på hans musik. Fast jag gillar en del, inte allt.

2007-06-26 @ 17:07:50
Postat av: gunsan&bosse

Inga M... jag hinner orkar ej kommentera allt denna gång... HÄRLIGT... räcker det och modern i gången/tunneln som du tog kort på i augusti... minns jag också :) .. OH SÅ HÄRLIGA bilder ... läser mer nästa gån och LYCKA TILL nu med ADSL ...
VILKEN-REGN-DAG-SVERIGE-HAFT-VI-MED-HI-KRAM :)

2007-06-27 @ 01:04:35
URL: http://gobbe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback