Synd om mig!

Ont gör det i höger armbåge på en bestämd fläck på ovansidan, lite rött och svullet.  Lite ont gör det hela tiden och allra värst vid vissa bestämda rörelser typ plocka ur diskmaskinen, hälla upp kaffe, dricka ur temugg full (!), torka bordet. Jättefjompigt!  Men det gör verkligen förlamande ont vid de rörelserna!

Gubben flinar och påstår att det måste vara träningvärk efter fredagens examensfirandevinhävning. Han vet naturligtvis att det inte kan vara sant med mina blygsamma dryckesvanor. Det här med försynta alkoholvanor handlar inte om hög moral utan om ren fysiologi. Efter  ett - två glas vin blir jag uppspelt men efter tre så i stort sett somnar jag!! Himla ojuste men sant!  Det funkar bara inte på mig med mycket alkohol så jag håller mig till min kvot. Säkert är eländet ärftligt också. Mina föräldrar var IOGTare utan se det som en uppoffring och jag har ju med tiden förstått varför. Vi kan aldrig supa till så där frejdigt  och ansvarslöst i vår familj utan gäspar och somnar på ett tidigt stadium.

Gårdagens gäster trodde på musarm, (nu är jag hastigt o lustigt tillbaka på armbågen igen då) men jag har inte sysslat med mus särskilt mycket. Har en touchplatta på lap-topen. Dagens kaffegäster gissade på fredagens metning, men eftersom jag inte ens drog upp någon enda liten fisk så  gissar jag på ogräsrensningen.  Tur att inte bloggfingrets rörelser gör ont!

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Låter som något min syster råkade ut för. Tror man kom fram till att det var en inflammerad slemsäck. Den ensidiga rörelse det handlade om för henne var korsord! Hon hade suttit på exakt samma sätt i timmar och åter timmar vid köksbordet och löst korsord. Hon fick stränga order om att avstå helt från allt som gjorde ont i armbågen och framförallt från det som orsakat det hela annars skulle hon räkna med stora besvär framöver. Jag tror det ordnade sig, för jag har inte hört något sedan.

Postat av: Gisan

Insektsbett? Eftersom det är rött och svullet. Kramar...

2007-06-11 @ 05:39:13
URL: http://gisan.blogg.se
Postat av: kicki

Hoppas du blivit bättre i armen, annars kanske du får knalla till dr..det kan ju vara nån ansträngningsvärk eftersom du rensat ogräs, det är inte nyttigt..men ett illa måste..
Kramar i massor från kicki i Molkom

2007-06-11 @ 11:56:37
URL: http://kickilettenstrom.blogg.se
Postat av: Fiskarflickan

Låter inge vidare. Vet hur jobbigt det är att vara lite halvt handikappad med den hand/arm man använder mest. Själv kletar jag på massor med Voltaren Gel på min stackars handled och det hjälper för stunden!

2007-06-11 @ 17:25:18
URL: http://fiskarflickan.blogg.se
Postat av: Rutan

Det är alldeles säkert ogräsrensning. Håll dig ifrån det de närmaste fyra månaderna. Jag varnar även för dammsugning, golvskurning, gräsklippning och fönsterputsning. Vila i skuggan med sval dryck och en bra bok är det bästa. Med armbågen på en liten kudde.

2007-06-11 @ 18:49:52
URL: http://rutan.blogg.se
Postat av: Inga M

Annaa M: Ja där ser man, det är inte bara fotboll som är farlig fritidssyssla!
Gisan: Nej det känns inte så rött och så svullet.
Kicki: Ogräset får nog vila ett tag i alla fall. Det lär inte försvinna ändå utan väntar lugnt på min insats
Fiskarflickan: Jag är mer bekymrad över Din handled än min armbåge om jag ska vara ärlig. Unga människor ska inte ha ont i leder och speciellt inte Du som verkligen behöver Din handled i gott skick. Jag håller tummarna att det går över och att Du kan fortsätta båtjobbet.
Rutan: Tack för alldeles excellenta råd! Det finns ju tillfällen när man verkligen tar till sig andras rådgivning och detta känns som ett typiskt sådant. Ska nog visa gubben dem också så att han kan planera sin semester nu direkt!

2007-06-11 @ 19:28:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback