Stadsorienteringsstafett i Årjäng

Stadsstafett i Årjäng

Som sagt, kommunpolitiskt engagemang kan innebära en hel del. Här är bild från gårdagens stadsorienteringsstafett i samband med studentfirandet i Årjäng. 

Det var ett arrangemang tillsammans med orienteringsklubben. Det går ut på att orienterarna ska leta sig fram till ett givet mål på kartan, trycka på en knapp för att visa att de varit där, springa tillbaka till växlingsstationen i mitten och nästa man / kvinna ger sig iväg till ett nytt mål. Så fortsätter det tills alla i laget har sprungit sina sträckor. Det enda man vet innan är hur lång sträckan blir fågelvägen. Alla lag springer alltså samtidigt men till olika mål. Så det är inte förrän sista personen är i mål som man vet vem som vunnit.


De tävlande lagen var Lärarna, Eleverna, Kommuntjänstemännen och Förtroendevalda. Kommuntjänstemännen vann med Eleverna på andraplats, sedan i turordning Förtroendevalda och sist Lärarna.  (Förklaringen till tjänstemännens seger var förstås att de måste ha varit utvilade :-)   )


image713
Här är en bild på de förtroendevaldas lag.

Kommentarer
Postat av: Ninni

Var du med??
Vilken härlig bild det var här nedanför...ser så idylliskt ut att rida..synd att jag är lite skraj för hästar!
Men jag har ridit på islandshäst alldeles ensam:
Ha en bra dag..kram

Postat av: Inga M

Ninni: Nej, kommunpolitiken är gubbens avdelning. Jag tror att man erbjuder en fin verksamhet. Det går alltså att göra längre turridningar på hästarna, ev med övernattning. Fast det är inget för mig, jag är också hästrädd. De är farliga både fram och bak!

2007-06-06 @ 20:54:59
Postat av: Kenny

Hej Inga! Jag tjuvade din bild om det var okej;) Har Du någon bild från idag, nationaldagen? Ha det bra!

2007-06-06 @ 21:55:35
URL: http://kennysvensson.webblogg.se
Postat av: Inga M

Kenny: Helt ok! Du kan till o med få en bild av bättre kvalitet av mig om Du skickar mig Din email eller nåt. På bloggen tar jag ner kvaliteten ordentligt för att det ska gå snabbare att ta lägga ut och ta fram.
Jag utgår ifrån att Du är mediamässigt korrekt och anger vem som tagit bilden om Du publicerar den offentligt i något sammanhang.
Du sade en hel del kloka saker i Ditt framförande som ungdomstalare på Nationaldagsfirandet idag. Jag har bilder från paraden. Hinner inte lägga ut dem idag. Jag tycks konstant ligga efter i bloggandet, det finns ju alltid så mycket att skriva och berätta om. Vad heter Din blogg, eller bloggar Du anonymt? Du borde ha en offentlig
blogg också i så fall!

2007-06-06 @ 23:29:29
Postat av: Kenny

Jag har redan bilden från staffeten, och den finner du på min blogg;) www.kennysvensson.webblogg.se
Där har jag även skrivit vem som tagit bilderna;)

Tack måste jag få säga, och det var väldigt kul att vädret var toppen och att det kom så mkt folk! ;)

2007-06-07 @ 07:37:48
URL: http://kennysvensson.webblogg.se
Postat av: Inga M

Kenny: Aha Du har alltså en blogg redan! Kul, jag måste kika in på den och på bilden. Håller med om att det var ett bra Nationaldagsfirande. Jag saknade som sagt bara en gemensam nationalsång.

2007-06-07 @ 18:46:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback