Rastplats examensfirande!

Rastplats examensfirande!
Efter examen i skolan så var det dusch och en stunds vila. Därefter gjorde vi i ordning en räksallad och bröd och vin och åkte med A och U ut på sjön. Vi trollade lite och metade lite men utan lycka. Det spelade inte så stor roll. Vi åkte ut till Stussholmen och rastade där, åt mat och drack kaffe. Kommunen har iordningsställt rastplatser i sjösystemet med grillplatser, stora vindskydd för övernattning, dass och vedförråd.  De finns överallt för turister att disponera.

Sedan var klockan bortåt 10 o vi fiskade en stund till. Då for vi till D och G och stimmade bort en stund framåt nattkröken. Vi var henmma vid två-tiden och det började ljusna över viken när vi kom med båten in till bryggan.  När vi for ut var det + 30 grader i skuggan och sedan blev det runt 25 grader. Fantastiskt varmt!  Och i vattnet var det +24 grader idag.  Nu är det natten och jag måste sova. Imorgon får vi kära middagsgäster, en av dem är bara några månader gammal, lilla Elin. Det ska bli  roligt!

Kommentarer
Postat av: Ninni

Är det såå varmt i vattnet redan...jag ska ut på Vänern idag..men jag tror inte den sjön har kommit upp i så många grader!
Ha en skön helg..kram.)

Postat av: Inga M

Ninni: Ja, det är fantastiskt varmt i sjön. Men jag antar att det är ytvattnet som är så varmt. Efter ett rejält blåsväder så blandas det upp med kallare bottenvatten och då blir det lite kallare. Men barnen badar redan här och ligger i länge. Antagligen är inte Vänern så varm ännu. Idag har vi trollingtävling här och då lär vi få exakta mätningar över hela sjön!

2007-06-09 @ 09:46:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback