Nationaldagsfirande i Årjäng

Nationaldagsfirande i Årjäng
Vi börjar få snurr på Nationaldagsfirandet i Årjäng. Nu var det ett äkta corps från Norge, en rejäl blåsorkester som spelade i paraden från kyrkan och upp till Smedens torg. Det lät pampigt och snyggt. Sedan var det mycket tal förstås. Den talare som tillhörde de styrande i Årjäng talade taktiskt och välplanerat om vilka hus som funnits runt om i Årjängs tätort förut och att de nu var borta. Kontentan var förstås att allt förändras och att man kanske inte behöver vara så rädd för att det blir ett nytt torg och nya hus, för det har varit så alltid.

Talaren som kom från oppositionen talade om att det är många barn och ungdomar i samhället som behöver mer stöd och det var väl också på sitt sätt tänkvärt.

Saknade egentligen bara gemensam allsång med Du gamla Du fria.
image720


Kommentarer
Postat av: Trolda

Härligt med lite firande! Och håller med dig om att sommarvärmen och utomhusaktiviteter med dem, gör att man inte har tid o lust till att blogga...Jag tror faktiskt det gäller för de flesta bloggare...(en liten notering jag gjort..=D)
Trolda - ha en fin kväll!

Postat av: Nina på Johangården

Nu finns en studentfirande Lillprinsessa i min blogg.

2007-06-07 @ 22:30:20
URL: http://ninajohangarden.blogg.se
Postat av: Josephine i Haag

Va! sjöng ni inte nationalsången? den är väl självklar annars på nationaldagen??...

2007-06-07 @ 23:45:39
URL: http://giraffen197.webblogg.se
Postat av: Inga M

Trolda: Just nu tror jag att många väljer att vara ute eller att syssla med examensförberedelser hellre än att häcka framför datorn.
Nina: Jag ska kolla.
Josephine: Jo då, det sjöngs nationalsång, men från scenen, inte som allsång. Vi som tittade på ville ju också vara med o klämma i.

2007-06-08 @ 00:52:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback