Helgplanering

Resten av helgen är inbokad:
Imorgon midsommarafton sill o pot lunch med modren o på kvällen traditionsenligt knyte i Snarkil vid älven i partytält. På eftermiddagen ska Roland köra traktor med 4-åringen igen, kanske ösa lite sand med frontlastaren i sandgropen.

Midsommardagen åker vi på trav vid lunchtid med 4 andra. Vi har beställt bord på restaurangen. På kvällen ska vi till Önnebyn o Skåka och fira norsk midsommar med norskkolonin där.

På söndag ska jag med modren till Häljebols konst- och trädgårdsgård. På kvällen ska vi se hemgjorda videofilmer från Island och Grönland i Hol. Då får jag nog nästa översättningsuppdrag som jag förhoppningsvis ska hinna klara av på ett par dagar innan vi åker på vår lilla semester nästa vecka.

Kommentarer
Postat av: pimpim11

Din helg verkar gå för runt vi har bara några saker som vi tror vi ska göra. Orkar vi int så struntar vi i det det lir kanske en riktigt slapparhelg kram pimpim

Postat av: Nina på Johangården

Önskar dig en underbar midsommar!

2007-06-22 @ 10:40:54
URL: http://ninajohangarden.blogg.se
Postat av: Anonym

låter som en sympatisk midsomamrmix, vi mixar också, mot höga kusten snart, och lördag och söndag blir med familjen i sundsvall, hare bra
många hälsningar

2007-06-22 @ 11:13:39
URL: http://latmasksamtal.blogg.se
Postat av: Inkan

Ha det så roligt och hoppas vädergudarna är snälla och låter solen finnas med:)

2007-06-22 @ 14:57:21
URL: http://blaafaagel.blogspot.com/
Postat av: Inga M

Pimpim: Det är jätteskönt att bara ligga inne och läsa tidningen eller en god bok. Jag håller på med en Stieg Larsson under helgen.
Nina: Tackar, detsamma!
Latmasksamtal: Tack! Trevlig resa!
Inkan: Det får nog gå bra ändå är jag rädd, här strilar regnet ner oupphörligt. Ha det bra!

2007-06-22 @ 15:03:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback