GRATTIS SVÄRMOR!

Flaggan på plats!
Flaggan på plats idag. Det gick enligt planerna. Roland och A satte flaggstången på plats inatt. Idag på morgonen gick Roland ner till Liane och blåste revelj i jakthornet och hissade flaggan. Svärmor trodde att det var tranorna så hon gick ut för att se. Jag tror att hon blev glad. Den fladdrar fint i solskenet idag. Jag ska gå ner och säga grattis i kväll med en blomkvast. Under dagen ska Roland o en montör sätta in presenten från oss barn och barnbarn; en ny TV, en platt-TV. Svärmor tycker om att se på TV, gärna trav som är ett livslångt intresse.

 M är nog världens bästa svärmor, jag unnar henne allt gott och en fin födelsedag. Den tillbringar hon på Bjerke travbana tillsammans med sonen G som startar hästen Syrak där i ett lopp. Hon ville "rymma" eftersom hon har undanbett sig uppvaktning.

Kommentarer
Postat av: Bloggblad

Så vackert hon bor! Och vilken fin present!

2007-06-12 @ 16:04:31
Postat av: Ninni

Hälsa och gratta!!
Presenten var inte fy skam!

Postat av: Trolda

Vilken härlig "flaggstångshistoria"...=D Sambon fick en flaggstång på sin 30-årsdag. Han fyller år i december och det var inte lika lätt med diskretion och smussel med tjäle i marken och snö...men hans bror var där på dagen o borrade i berget....och till slut stod den så på plats. vi är mycket glada åt vår flaggstång, och det känns fint att kunna hissa flaggan vid speciella tillfällen! Och jag som trodde JAG hade världens bästa svärmor...=D GRATTIS svärmor!
Trolda - godkväll

2007-06-12 @ 20:54:49
URL: http://trolda.blogg.se
Postat av: Inga M

Bloggblad: Det är fint på Liane och vi tyckte att vi fick till en bra present. Det är inte så lätt att hitta något bra till en äldre dam så.
Ninni: Helt ok. Jag ska hälsa!
Trolda: Vi kanske båda har världens bästa svärmor, va bra!

2007-06-13 @ 23:20:55
Postat av: Snurran

Men se där...Så vackert!

2007-06-16 @ 22:29:42
URL: http://snurran.webblogg.se
Postat av: Inga M

Snurran: Visst blev det fint!

2007-06-16 @ 23:45:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback