Bara fest och partaj!

Nu har vi partat mycket. Det har bara blivit så. I fredags kolbullar nere vid sjön. Igår lördag började vi hos en släkting i Bäcken med studentfirande. Det fortsatte med en skara släktingar här hemma hängade över gamla videofilmer. Det var grymt underhållande att se sig själv och andra för 10-15 år sedan; manér och kläder och annat. Jag har ont i skrattmusklerna än. Avsikten var att hitta gamla studentfirningar och spela in på DVD. Det gäller att spela över innan de gamla filmapparaterna försvinner helt.  Vi höll på till ett tag efter midnatt.

Så det var läge för sovmorgon idag och strax efter lunchtid så bar det iväg med Rolands syskon och familjer och syskonbarnbarn till Töcksfors och Waterside restaurang för att fira svärmors jämna födelsedag med god mat. Vi passade på att gå till Töcksfors stora köpcenter och inhandla en ny kavaj åt gubben. Och vi hittade en direkt!! Snygg var den också, med passande slips.  De gamla har blivit korta över ryggen (!?) säger gubben. De är svåra att knyta skorna med (?!) Jag kan inte tro annat än att han måste vara ett fysiologiskt fenomen med en  rygg som fortfarande växer på längden vid dryga 50 år fyllda! :-))

Direkt vi kom hem så ramlade det in en grävmaskinist som ska lägga ner dräneringsslang i något dike imorgon o det skulle konfereras om det. Sedan kom tyska gäster som eg. har blivit mer vänner än gäster. De är här flera gånger varje år. Mellan varven under dagen ringde vi till dottern för att gratulera. Hon fyller år idag. I övermorgon  ska vi på ett nytt födelsedagskalas.

Och huset befinner sig i totalt förfall. Dammråttorna har tagit makten över de nedre regionerna, förökar sig snabbt och börjar väl snart bitas i tårna!

Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården

Kan du inte bara göra korsdrag i huset så tar dammråttorna lättaste vägen ut i sommaren.

Postat av: IngaM

Det ska jag pröva! Fast just nu blåser det inte, men det kommer väl!

2007-06-18 @ 19:58:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback