Tuppfäktning mellan uppblåsta hanar!

Fnissar glatt åt dagens tuppfäktning i kvällstidningarna mellan två uppblåsta hanar: Guillou och Ranelid. Ser också att båda på bild ger riklig exponering åt det som jag antar kommer som nr 2 av deras skrytobjekt; de kraftiga underarmarna. Nr 1 är väl deras respektive litterära prestationer om jag tolkar artikeln rätt. Ranelid har jag försökt läsa för han är ju en berömd författare, men jag har aldrig lyckats ta mig igenom en bok ännu eftersom jag alltid somnar efter ett par sidor. Han skriver så krångligt och högtravande och omständligt. Jag är nog för litterärt okunnig för att uppskatta det. Någonstans i artikeln står att miljoner kan skriva som Liza M men det finns bara en Ranelid. Och det är jag tacksam för, det räcker så bra med en Ranelid för min del.  

Nu tror jag ju inte att miljoner kan skriva som Liza heller förstås. Hon gör spännande böcker, lättuggade och med ett samhällspolitiskt tydligt budskap. Guillou är väl i samma avdelning. Deras böcker läser jag gärna som underhållning.

Kommentarer
Postat av: Rutan

Jag vill gärna läsa den där artikeln Guillou skrev, men när man måste betala för att få det på nätet blir jag sur.

Postat av: Inga M

Rutan: Men måste Du betala, räcker det inte med att vara medlem? Jag läste först om kontroversen på nätet och sedan artikeln i papperstidningen.

2007-07-25 @ 01:39:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback