Tre viktiga saker!

Jag har fått en utmaning att skriva tre saker som betyder mycket för mig. Normalt sett så brukar jag inte ge mig hän åt listor. Vi listar och utvärderar och rannsakar så mycket på mitt jobb att det räcker där. Men nu var det ju bara tre saker så jag ska anta utmaningen:

- Den bärbara datorn
- Upphissbara sängen
- Kameran

Den bärbara datorn finns ju bredvid sängen och är lätt att fördriva en sömnlös natt med, som nu.

Sängen som går att hissa upp är perfekt att läsa i och att använda datorn i. Den blir som en fåtölj, en bekväm sådan.

Kameran har jag nog alltid med mig sedan länge. När det bara fanns vanliga kameror så drog jag omkring en stor Minolta med mig i väskan och ett par olika objektiv dessutom och något filter. Den tog väldigt bra kort. Men att ta många blev ju rätt kostsamt eftersom det var pappersbilder som gällde och allt måste framkallas. Numera är det ju digitalt som gäller. Den jag har nu är en Olympus allväder 7,1 alltså en blå. Den är tunn och går att ha med överallt. Men den kan jag bara varna för. Den tar dåliga kort. Däremot så har jag en gammal digital Olympus 300 / 400 någonting, allväder. Och den tar bra kort, så den använder jag vid högtidligare och planerade tillfällen. Men den är för tjock för att kunna ha med i fickan.

Kommentarer
Postat av: Trolda

För egen del blev det dator, bil och stereo...Visst är man hängiven teknikaliteterna....Huuuu...Tur man bor i ett uråldrigt hus som kompenserar upp det moderna någto...
Trolda - kram

Postat av: Inga M

Trolda: Det är ju nästan omöjligt att välja bara tre saker. Men datorn är ju alltid närvarande för nytta och nöje.

2007-07-13 @ 01:30:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback