Semester 07 Göteborg Haga

Semester 07 Göteborg Haga
Asch det här var ju inte Haga, det var Rhösska (stavning?) museet. Det är ett suveränt museum för industridesign. Att gå in här är en nostalgitripp. Man får se vardagsföremål från sin barndom och föräldrarnas osv i den permanenta utställningarna. Sedan var en tillfällig utställning i ordningställd med trender i industridesign över tid. Den var intressant och där hade jag velat gå längre.


image789

Vi for också till något som jag tror heter Haga torg för här finns en affär som säljer gott bröd fritt från gluten och mjölk, men den var inte öppen när vi kom dit. Vi fick i alla fall se en del av Göteborg som vi aldrig sett förut. Det var idylliskt. Där upp finns nåt som heter Kronan och som ser ut som en fästning. Men vad det har varit vet jag inte. Göteborg är ju stort men känns ibland som en riktig småstad.


Kommentarer
Postat av: en göteborgare

Tråkigt det där med bråket i Linné, men som en tröst kan jag skriva att något liknande har jag aldig sett under alla mina år här. Jo så det där med Haga, ni gick väl ifrån parkeringen (Skanstorget) och ned på Haga Nygata? Det hoppas jag, för det är där det är som mysigast.
Välkommen tillbaka!

2007-07-10 @ 17:44:33
Postat av: Inga M

Nej vi gick nog inte den vägen. Får ta den nästa gång. Tackar! Vi kommer tillbaka, var så säker!

2007-07-12 @ 04:35:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback