Rockkonsert i Karlstad ikväll!

Rockkonsert i Karlstad ikväll!
Vi startade med att äta en bit tillsammans med arrendator O. J. och fru T. på Ankdammen i Karlstad. Det ligger fint vid småbåtsgästhamnen  bakom Löfbergshuset som syns i bakgrunden. Där rostas alltså allt kaffet och det luktar gott av kaffe runt om här. Ankdammen är trivsamt och vi hade en väldigt trevlig servitris. Hon tyckte att gubbarna såg så avfallna ut att de behövde mycket grädde till jordgubbarna. Det var populärt kan jag säga. Nej det sa hon inte, det var de själva som sa det. De vill se till att hålla skinnet sträckt över magen!!

image815
Toaskylten på Ankdammen är fin!

image816
Konserten med Chuck Berry i Mariebergsskogen var suverän! Tänk på att han är 81 år gammal, ett år äldre än min svärmor. De har i och för sig båda ett högt tempo men svärmor låter inte så mycket. Chuck har en fantastisk turnéplan. Om vi inte såg fel så har han 12 spelningar på 12 dagar i rad på olika platser. Och han hade roligt på scenen! Han var inte ett ögonblick trött och grinig. Han skämtade och pratade med publiken och skrattade. Alla var med hela tiden. En sån gammal scenräv har hela publiken med sig utan åthävor. Han vet när det ska vara lite paus och när han ska prata. Det är kontakt hela tiden. Kul och värt varenda krona!

image817
Efter konserten satte vi oss uppe i Mariebergsskogen på terassen och tog en fika istället för att stå i bilkö ut från området.- De vackra molnen bjöd på detta scenario. Det som hänger där till vänster är inte en hängd uv, utan en uvbulvan för att skrämma bort fåglar.  Efter att ha lämpat av O och T i Långserud på hemvägen åkte vi till A och U i Hol. Roland hade lovat att visa U hur  man rensar abborre och lägger dem i salt + peppar över natten. Imorgon efter travet ska vi steka dem och ha kalas.

Kommentarer
Postat av: Gisan

Vilken upplevelse! Kan tänka mig att det var en otrolig känsla. Kramar...

Postat av: Servitrisen

Såg ut som att ni fick en toppenkväll... men nu har väl gubbarna ;-) rockat av sig all grädden så det är väl dags att komma tillbaka ;-)

2007-07-13 @ 12:23:17
Postat av: Inga M

Gisan: Att se Chuck Berry live är andäktigt. Han är ju en legend!
Servitrisen: Vi har roligt tillsammans och
det var drag på konserten! Vi kommer gärna tillbaka till Ankdammen! Det är bra service och god mat!

2007-07-13 @ 13:47:04
Postat av: OJ.Arrendatorn

Pluppen över utvalda delar av gubben var väl vald.Å skinnet är sträckt än.Tack för en mycket trevlig afton.Olle o Tina.

2007-07-13 @ 20:56:45
Postat av: Inga M

O.J. arrendatorn (tillika storbonde i Långserud!): Ha ha, jag tolkade det som att Du inte ville kunna bli identifierad på bloggen så jag lade en mask över. Räknade med att Du i likhet med dom i "Ekshär" "känn igen en an på ansikt"!
Det var en jättetrevlig, för att inte säga en uppsluppen, afton på Ankdammen och i Mariebergsskogen! Vi får göra om det!

2007-07-14 @ 00:09:20
Postat av: Trolda

Chuck Berry - alldeles livs levande på scen...Måste bara ha varit KANON!!! =D Vilken underbar kväll ni haft!
Trolda - godmorgon!

2007-07-14 @ 09:47:08
URL: http://trolda.blogg.se
Postat av: Inga M

Trolda: Absolut! Och han gjorde ett bra framträdande också, sjöng och spelade helt ok.
För några år sedan såg vi Chuch B tillsammans med Jerry Lee och Little Richard på Christinehof. Han var bra då också medan de andra två bara var pinsamt dåliga och dessutom griniga mot publiken.

2007-07-14 @ 10:40:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback