LA-sonen återfunnen!!

Han ringde nyss. Var i Paris. Han hade skrivit fel hemkomstdag i sitt mail. Skulle åka hem  till Los Angeles imorgon från Paris, bröllopet var igår (inte han som gifter sig, en kompis). Oj vad glada vi blev! Nu kan vi sluta oroa oss och börja leva igen. Det stannar verkligen upp allting när det blir så här. Man ringer o kollar o mailar o håller på.

Jag har i alla fall varit rekordelig husmor, vilket inte sker så ofta, och lagat älggryta. Jag gjorde den med mycket lök, lite vitlök, morötter, lite rött vin som var fryst och svamp. Den var helt ok. Vi äter den till potatis och gröna konserverade bönor som vi är väldigt förtjusta i. Det är roligt att laga mat när man slipper göra det ensam. På helgerna hjälps vi ofta åt.

Gubben ska på ett jaktmöte och sedan kanske vi hinner en sväng ut till camp Grinsby och hälsa på hos A och A o barnen en liten stund. På tisdagkväll har vi bjudit hit våra norska vänner U o H på Egenäs och de har med sig 3 kanadensiska officerare, f.d. kollegor till U. Det ska bli spännande. På onsdag är vi bjudna till Näs och ska träffa R o M. Festligt förresten, R. är också f.d. militär. Det blir alltså en vecka i försvarets tecken!  På fredag är det gammeldags mat på Sellereveckan på hembygdsgården, då måste gubben dit och äta motta och môrske och stekt fläsk och lingonsylt och kalvdans och så.

Det är väl ungefär agendan kommande vecka. På dagarna blir det fortsatt husvård och någon dag till Rackstadmuseet i Arvika.

Kommentarer
Postat av: Fiskarflickan

Förra våren var jag på praktik på Nordatlanten. Jag hade kontakt med mamma och pappa så gott som varje dag via mail men när vi närmade oss kusten blev det mycket att göra och det enda man hade tid att göra på frivakten var att sova. Mailen hem prioriterades bort. En dag när jag hade tid att kolla mailen var det ett mail från pappa (annars var det alltid mamma som skrev mailen) "Nu har vi inte hört något från dig på flera dagar, svara nu eller så kontaktar jag Interpol!" var orden han skrev. Dessa ord ledde till stor munterhet hos mig och besättningen...
Skönt att sonen kom till rätta!

Postat av: Trolda

Skönt med den "återfunne" sonen... =D
Trolda - tjingeling

2007-07-29 @ 17:57:41
URL: http://trolda.blogg.se
Postat av: Inga M

Fiskarflickan: Precis så där känns det. Livet stannar upp och man kan inte tänka på annat än att försöka fantisera ut vad som kan ha hänt. Och vore mina barn ute på Atlanten så skulle jag nog vilja höra något ofta.
Trolda: Jätteskönt!

2007-07-29 @ 18:56:47
Postat av: Alltiallon

Det gläder mig att allting var bra och inte minst att du slapp oroa dig! Ja, när det gäller matlagning så vet jag inte...ibland är vi 3 st som äter och ibland är vi 7 st. Tyvärr så får man inte reda på exakt hur många vi blir förrens någon timma i förväg (tonåringar och planering!som alla vet)vilket innebär att maträtter som man måste planera flera timmar i förväg oftast väljs bort och istället så blir variationen av maträtter inte lika stor som jag själv kanske hade önskat...

2007-07-29 @ 21:20:25
URL: http://blogg.expressen.se/alltiallo/
Postat av: Inga M

Alltiallon: Kommer ihåg hur det var....

2007-07-31 @ 01:27:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback