Jean Paul Gaultier pour GIBO !

Herregud, det står J.P. Gaultier pour GIBO i en kjol som låg under några hemska stickiga syntettröjor i min garderob. Jag har verkligen inte köpt några såna märkeskjolar. Det låter i alla fall dyrt. Den måste ha legat där länge. Kanske dottern har fått den i något sammanhang.  Den är verkligen spektakulär i modellen, men ett fantastiskt material och välskräddad. Den faller liksom rätt och svajar lite frejdigt så där! Jag har nog sparat den som utklädningsklädesplagg till något eventuellt barnbarn. Men nu slänger jag den. Barnbarnen kommer inte att märka någon skillnad på J.P. G. och HM när de leker.

Kommentarer
Postat av: LiLu

Svar: ja jag hörde det på jobbet, men jag hörde också att det var väl nån som fått skriva sista boken för den va inte riktigt klar? ja jag ska faktiskt ge den ett försök tror jag då mamma tyckte de var så himla bra :)

Postat av: Inga M

LiLu: Det vi pratar om är alltså Stieg Larssons trilogi om Salander och Blomqvist. Jag tycker absolut att Du ska ge den en chans. Jag har skrivit om hans böcker här på min blogg och tycker att alla kvinnor han har med har manskaraktärer (fast kvinnonamn förstås) Får höra vad Du tycker sedan när Du har läst boken!

2007-07-23 @ 17:59:55
Postat av: Björn

Spännande påstående (i svaret på kommentaren) det ska jag ha med mig när jag tar mig an dessa tre böcker. Det har ännu inte bliviy av, men de ligger på lur :-)

2007-07-23 @ 18:47:23
URL: http://www.klix/wordpress
Postat av: Patricia

Trevligt att hitta något sånt i garderoben. Är ju inget man tackar nej till! ;)

2007-07-23 @ 18:57:00
URL: http://neutralnews.blogg.se
Postat av: frktjatlund

Missunnar du de små liven lite äkta catwalk? Det ska böjas i tid ...

2007-07-23 @ 19:30:26
URL: http://frktjatlund.blogg.se
Postat av: Trolda

Jag kan också vara sån att jag sparar kläder av "sentimentala" skäl...Kläder som knappt hänger ihop, men som man tyckt så mycket om...Att du har en sån "fin" märkeskjol i din garderob gör nog ingen skillnad för barnbarnen...nej. Hellre köpa nytt då o då än köpa dyrt o sällan..om det inte är något ALLDELES speciellt vill säga.
Trolda - med ny, dyr skinnjacka som jag skall ha HEEEELA hösten....=D

2007-07-23 @ 19:46:30
URL: http://trolda.blogg.se
Postat av: matrixa shamanen

GODE GUD - släng den inte - tänk om den betingar et värde...föreställ dig sexige KnutteKnutsson orgiastiskt korvande sig kring detta plagg!!!

2007-07-23 @ 20:42:49
URL: http://shamanen07.blogg.se
Postat av: Annaa M

Jag skulle nog inte slänga ett sådant fynd! Nu har Mellan använt klart alla min dyra välskräddade Ulla Hannerz-kläder från 80-talet, men inte sjutton slänger vi dem för det, de får vänta in en generation till!

2007-07-23 @ 22:16:16
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: Inga M

Patricia: Jag har alltså besinnat mig och tagit upp den ur sopsäcken igen!
Tjatis: Se ovan! Ha ha, vore just typisk och få ett barnbarn som väljer att bli fotomodell. Jag har en radikal bekant från det glada 70-talet vars barn har valt att bl.a. bli egen företagare, präst och fotomodell. Vi skojar om det ibland att det kan bli liksom tvärsemot.
Trolda: Ha, jag har också investerat i en liten skinnjacka minsann! Fast en billig på Joys rea.
Shamanen: Se ovan! Jag har alltså valt att behålla den. Ser fram emot Knutsson i den. Han är så fantastisk. Om vi inte vore lyckligt "gifta" både han och jag så......
Annaa: Se ovan! Jag undrar förresten om inte Ulla Hannerz gick på min skola en gång i tiden några år före mig. I så fall född så där 48 eller nåt.
eller kan det finnas två med samma namn och påtagligt speciell klädstil. Namedropping kallar mina barn det här och de blir galna när jag håller på med det. Men här i Sillerud är det en hobby som omfattas av alla och
hela tiden. Det är 90 procent av kallpratet, minst!
Trolda:

2007-07-23 @ 23:44:56
Postat av: Inga M

Björn: Jag har skrivit mer om min läsning av Stiegs trilogi. Om du är intresserad kan Du bläddra ner en bit, men inte så ¨långt.

2007-07-23 @ 23:46:52
Postat av: Annaa M

Inga; Nja, jag trodde hon var gift Hannerz och var något äldre men man kan inte så säkert veta. Butiken i Gamla Stan finns kvar, hon skyltar fortfarande med uppstoppade djur bland kläderna. Kläderna är jag dock inte lika fascinerad av längre, vi har väl vuxit förbi varandra åt olika håll eller så har jag stannat i växten. Insåg när jag var inne och provade för några år sedan hur stormrik jag måste ha varit på den tiden som kunde gå och impulsköpa plagg där! (Vi var två hyggligt avlönade tjänstemän utan barn och bil.) Allt var då så otroligt välsytt men nu hade tyvärr både underarbete och passform en hel del övrigt att önska på en klänning för tre och ett halvt tusen!

2007-07-24 @ 14:43:47
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: Inga M

Annaa: Isch, uppstoppade djur har jag svårt för. Dålig reklam!Det är nog inte den person jag tänker på. Min Hannerzdam var förresten tvilling tror jag och hade en alltså en bror som var lika gammal. Men å andra sidan tror jag att det kan vara ett vanligt tyskt namn. Det låter prismässigt inte som något för mig.

2007-07-25 @ 01:47:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback