Grillkväll i Snarkil!

Vi var bjudna till R och Å-B i Snarkil, Silleruds trivselby nr 1. Det var grillning tillsammans med broder R och fru I. Kvällen gick fort, mycket skratt och prat, nya o gamla minnen tillsammans. Och jag fick sockerärter, jag bara säger det alltså; sockerärter!! Det är hur gott som helst och jag åt upp nästan alla!!

Tidigare under dagen försökte vi avsluta städningen i gubbens rum. Det blev inte en sopsäck utan tre (!!) över med avlagda kläder. Ett par går direkt till containern och en möjligtvis till hågad "arvinge", som ännu inte uppnått pondusvikt.  Vi får se.  Verandan är klar och två rum. Nu återstår bl.a. två rum till som ska saneras och lite mögeltvätt på resten av det vita runt huset. Sedan en del småreparationer här och där.  Gubben försökte måla den renslipade skorstenen idag och just då kom en minimal regnskur som sabbade allt.

Just i de ögonblick man klår och klänger runt husväggarna på sommaren så här så önskar man sig ett enkelt lägenhetsboende med rymlig balkong istället (Rutan som hasar omkring mellan TVn och balkongen)!!

Imorgon skulle jag verkligen vilja åka på vernissage i Dals Långed på Lars Lerins utställning. Men det byter gäster i våra uthyrningsstugor så det är väl omöjligt förstås. 

Kommentarer
Postat av: Rutan

Jovisst... men om jag klängde lite på husväggarna här, så skulle mina kläder inte behöva slängas på grund av att de "krympt i garderoben".

Postat av: Inga M

Rutan: Ha ha...det vore ju en variant av träning! Det är skit att behöva slänga kläder oavsett orsak.

2007-07-21 @ 23:45:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback